OCTOMARKET

Contactgegevens OCTOMARKET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCTOMARKET: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCTOMARKET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 18; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14424291 (+32-14424291) 14424291 (+32-14424291)

Fax (fax): +32 (57) 124-74-21 +32 (57) 124-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCTOMARKET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCTOMARKET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCTOMARKET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCTOMARKET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCTOMARKET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCTOMARKET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCTOMARKET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCTOMARKET
Products information OCTOMARKET

BTW identificatienummer (tax): BE05705169677
Ondernemingsnummer: 5937805175
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in OCTOMARKET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Warenhuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCTOMARKET
(Get full report from official database of BE for OCTOMARKET)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCTOMARKET
Addition kinds of activities for OCTOMARKET

5541. Benzine tankstations | Gasoline service stations
24319900. Millwork, nec | Millwork, nec
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
35599918. Optische lensmachines | Optical lens machinery
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
58130106. Wijnbar | Wine bar

Werken bij OCTOMARKET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCTOMARKET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCTOMARKET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCTOMARKET. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van OCTOMARKET in sociale netwerken
Look for responds of OCTOMARKET in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCTOMARKET. Laat een reactie achter voor OCTOMARKET. OCTOMARKET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCTOMARKET. Leave a respond for OCTOMARKET. OCTOMARKET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCTOMARKET op de google maps. Adres en contacten OCTOMARKET
Location of OCTOMARKET on the google maps. Address and contacts of OCTOMARKET

Andere gerelateerde bedrijven als come OCTOMARKET OCTOMARKET: FLSAFETY CLEAN SPRL | TEXACO | DIRK LUYTEN | STANY ANDRIES | GUIDO VANDAMME

Other related companies as OCTOMARKET: FLSAFETY CLEAN SPRL | TEXACO | DIRK LUYTEN | STANY ANDRIES | GUIDO VANDAMME

OCTOMARKET is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCTOMARKET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05705169677. Het bedrijf OCTOMARKET bevindt zich op het adres: MARKT 18; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Warenhuizen. Producten gemaakt in OCTOMARKET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCTOMARKET is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCTOMARKET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCTOMARKET, openstaande posities, locatie van OCTOMARKET op de kaart.

OCTOMARKET is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCTOMARKET, company assigned to the tax number BE05705169677. The company OCTOMARKET is located at the address: MARKT 18; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 317,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Warenhuizen. Products created in OCTOMARKET were not found.
The main activity of OCTOMARKET is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OCTOMARKET is not available. You also can look at reviews of OCTOMARKET, open positions, location of OCTOMARKET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCTOMARKET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCTOMARKET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCTOMARKET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCTOMARKET, employees, financial statistics.