LUIGI COLLINI

Contactgegevens LUIGI COLLINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUIGI COLLINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUIGI COLLINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PEUPLE 115; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65674477 (+32-65674477) 65674477 (+32-65674477)

Fax (fax): +32 (84) 961-25-28 +32 (84) 961-25-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUIGI COLLINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUIGI COLLINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUIGI COLLINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUIGI COLLINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUIGI COLLINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUIGI COLLINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUIGI COLLINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUIGI COLLINI
Products information LUIGI COLLINI

BTW identificatienummer (tax): BE05279174804
Ondernemingsnummer: 3060760498
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LUIGI COLLINI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Warenhuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUIGI COLLINI
(Get full report from official database of BE for LUIGI COLLINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUIGI COLLINI
Addition kinds of activities for LUIGI COLLINI

504800. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
07220302. Katoen, machine oogstdiensten | Cotton, machine harvesting services
14990101. Amethist mijnbouw | Amethyst mining
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
51440000. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security

Werken bij LUIGI COLLINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUIGI COLLINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUIGI COLLINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUIGI COLLINI. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van LUIGI COLLINI in sociale netwerken
Look for responds of LUIGI COLLINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUIGI COLLINI. Laat een reactie achter voor LUIGI COLLINI. LUIGI COLLINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUIGI COLLINI. Leave a respond for LUIGI COLLINI. LUIGI COLLINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUIGI COLLINI op de google maps. Adres en contacten LUIGI COLLINI
Location of LUIGI COLLINI on the google maps. Address and contacts of LUIGI COLLINI

Andere gerelateerde bedrijven als come LUIGI COLLINI LUIGI COLLINI: Ricci SPRL | Boyen R | MECHEL-BURGER | CH?SSIS 2000 | Weetjens-Jaenen

Other related companies as LUIGI COLLINI: Ricci SPRL | Boyen R | MECHEL-BURGER | CH?SSIS 2000 | Weetjens-Jaenen

LUIGI COLLINI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUIGI COLLINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05279174804. Het bedrijf LUIGI COLLINI bevindt zich op het adres: RUE DU PEUPLE 115; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Warenhuizen. Producten gemaakt in LUIGI COLLINI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUIGI COLLINI is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUIGI COLLINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUIGI COLLINI, openstaande posities, locatie van LUIGI COLLINI op de kaart.

LUIGI COLLINI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUIGI COLLINI, company assigned to the tax number BE05279174804. The company LUIGI COLLINI is located at the address: RUE DU PEUPLE 115; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Warenhuizen. Products created in LUIGI COLLINI were not found.
The main activity of LUIGI COLLINI is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUIGI COLLINI is not available. You also can look at reviews of LUIGI COLLINI, open positions, location of LUIGI COLLINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUIGI COLLINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUIGI COLLINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUIGI COLLINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUIGI COLLINI, employees, financial statistics.