LIDL

Contactgegevens LIDL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIDL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIDL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 102; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): UNKNOWNB1436D (+32-UNKNOWNB1436D) UNKNOWNB1436D (+32-UNKNOWNB1436D)

Fax (fax): +32 (87) 309-67-95 +32 (87) 309-67-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIDL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIDL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIDL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIDL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIDL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIDL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIDL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIDL
Products information LIDL

BTW identificatienummer (tax): BE02142578125
Ondernemingsnummer: 6608245849
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LIDL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Warenhuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIDL
(Get full report from official database of BE for LIDL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIDL
Addition kinds of activities for LIDL

281906. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
30690106. Medische diverse, rubberen | Medical sundries, rubber
35419911. Planken (metaal snijgereedschappen) | Planers (metal cutting machine tools)
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning

Werken bij LIDL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIDL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIDL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIDL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van LIDL in sociale netwerken
Look for responds of LIDL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIDL. Laat een reactie achter voor LIDL. LIDL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIDL. Leave a respond for LIDL. LIDL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIDL op de google maps. Adres en contacten LIDL
Location of LIDL on the google maps. Address and contacts of LIDL

Andere gerelateerde bedrijven als come LIDL LIDL: Mail Assistance NV | Claes J Ets | M-LOUISE LERICHE | VRIJE BASISSCHOOL | Il Fiati

Other related companies as LIDL: Mail Assistance NV | Claes J Ets | M-LOUISE LERICHE | VRIJE BASISSCHOOL | Il Fiati

LIDL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIDL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02142578125. Het bedrijf LIDL bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 102; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Warenhuizen. Producten gemaakt in LIDL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIDL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIDL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIDL, openstaande posities, locatie van LIDL op de kaart.

LIDL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIDL, company assigned to the tax number BE02142578125. The company LIDL is located at the address: STATIESTRAAT 102; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Warenhuizen. Products created in LIDL were not found.
The main activity of LIDL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIDL is not available. You also can look at reviews of LIDL, open positions, location of LIDL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIDL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIDL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIDL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIDL, employees, financial statistics.