SSC Benelux & Co S.A.

Contactgegevens SSC Benelux & Co S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SSC Benelux & Co S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SSC Benelux & Co S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Francais 370 4000 Rocourt, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SSC Benelux & Co S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SSC Benelux & Co S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SSC Benelux & Co S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SSC Benelux & Co S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SSC Benelux & Co S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SSC Benelux & Co S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SSC Benelux & Co S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SSC Benelux & Co S.A.
Products information SSC Benelux & Co S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01344146728
Ondernemingsnummer: 6333862304
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Warehouses

Product categorie (product category): Warehouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SSC Benelux & Co S.A.
(Get full report from official database of BE for SSC Benelux & Co S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SSC Benelux & Co S.A.
Addition kinds of activities for SSC Benelux & Co S.A.

349500. Draadveren | Wire springs
349800. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service

Werken bij SSC Benelux & Co S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SSC Benelux & Co S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SSC Benelux & Co S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SSC Benelux & Co S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

Zoek naar antwoorden van SSC Benelux & Co S.A. in sociale netwerken
Look for responds of SSC Benelux & Co S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SSC Benelux & Co S.A.. Laat een reactie achter voor SSC Benelux & Co S.A.. SSC Benelux & Co S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SSC Benelux & Co S.A.. Leave a respond for SSC Benelux & Co S.A.. SSC Benelux & Co S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SSC Benelux & Co S.A. op de google maps. Adres en contacten SSC Benelux & Co S.A.
Location of SSC Benelux & Co S.A. on the google maps. Address and contacts of SSC Benelux & Co S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come SSC Benelux & Co S.A. SSC Benelux & Co S.A.: BLOEMENHUIS ST.TROPEZ | VIERTAP | Spellekes Winkel (De) | E.F.L. N-DAME DE LA TOMBE | VDLC

Other related companies as SSC Benelux & Co S.A.: BLOEMENHUIS ST.TROPEZ | VIERTAP | Spellekes Winkel (De) | E.F.L. N-DAME DE LA TOMBE | VDLC

SSC Benelux & Co S.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SSC Benelux & Co S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01344146728. Het bedrijf SSC Benelux & Co S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Francais 370 4000 Rocourt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Warehouses. Lijst met producten zijn Warehouses.
De hoofdactiviteit van SSC Benelux & Co S.A. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SSC Benelux & Co S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SSC Benelux & Co S.A., openstaande posities, locatie van SSC Benelux & Co S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SSC Benelux & Co S.A. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SSC Benelux & Co S.A., company assigned to the tax number BE01344146728. The company SSC Benelux & Co S.A. is located at the address: Rue des Francais 370 4000 Rocourt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Warehouses. List of products are Warehouses.
The main activity of SSC Benelux & Co S.A. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SSC Benelux & Co S.A. is not available. You also can look at reviews of SSC Benelux & Co S.A., open positions, location of SSC Benelux & Co S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SSC Benelux & Co S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SSC Benelux & Co S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SSC Benelux & Co S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SSC Benelux & Co S.A., employees, financial statistics.