D.LOGISTICS TIENEN NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • D.LOGISTICS TIENEN NV
Private companiesEducational Services • D.LOGISTICS TIENEN NV

Contactgegevens D.LOGISTICS TIENEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.LOGISTICS TIENEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.LOGISTICS TIENEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 16 Box II; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): +32 (63) 883-89-47 +32 (63) 883-89-47

Fax (fax): 016 80 10 90 (+32-016 80 10 90) 016 80 10 90 (+32-016 80 10 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.LOGISTICS TIENEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.LOGISTICS TIENEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.LOGISTICS TIENEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.LOGISTICS TIENEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.LOGISTICS TIENEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.LOGISTICS TIENEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.LOGISTICS TIENEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.LOGISTICS TIENEN NV
Products information D.LOGISTICS TIENEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04821868896
Ondernemingsnummer: 3349426269
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in D.LOGISTICS TIENEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Warehouses - Merchandise

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.LOGISTICS TIENEN NV
(Get full report from official database of BE for D.LOGISTICS TIENEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.LOGISTICS TIENEN NV
Addition kinds of activities for D.LOGISTICS TIENEN NV

809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal
50630301. Apparatuurdraad en touw | Apparatus wire and cordage
50879906. Slotenmaker apparatuur en benodigdheden | Locksmith equipment and supplies
51910303. Zaden: veld, tuin en bloem | Seeds: field, garden, and flower
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used

Werken bij D.LOGISTICS TIENEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.LOGISTICS TIENEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.LOGISTICS TIENEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.LOGISTICS TIENEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van D.LOGISTICS TIENEN NV in sociale netwerken
Look for responds of D.LOGISTICS TIENEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.LOGISTICS TIENEN NV. Laat een reactie achter voor D.LOGISTICS TIENEN NV. D.LOGISTICS TIENEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.LOGISTICS TIENEN NV. Leave a respond for D.LOGISTICS TIENEN NV. D.LOGISTICS TIENEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.LOGISTICS TIENEN NV op de google maps. Adres en contacten D.LOGISTICS TIENEN NV
Location of D.LOGISTICS TIENEN NV on the google maps. Address and contacts of D.LOGISTICS TIENEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D.LOGISTICS TIENEN NV D.LOGISTICS TIENEN NV: FLDIAPAL KEUKEN NV | MARTHA HANQUET | Verpuyt E | E. Van Hoecke S.P.R.L. | DRYKONINGEN HUIS-BLOEMEN

Other related companies as D.LOGISTICS TIENEN NV: FLDIAPAL KEUKEN NV | MARTHA HANQUET | Verpuyt E | E. Van Hoecke S.P.R.L. | DRYKONINGEN HUIS-BLOEMEN

D.LOGISTICS TIENEN NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.LOGISTICS TIENEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821868896. Het bedrijf D.LOGISTICS TIENEN NV bevindt zich op het adres: Industriepark 16 Box II; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Warehouses - Merchandise. Producten gemaakt in D.LOGISTICS TIENEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.LOGISTICS TIENEN NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.LOGISTICS TIENEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.LOGISTICS TIENEN NV, openstaande posities, locatie van D.LOGISTICS TIENEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.LOGISTICS TIENEN NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.LOGISTICS TIENEN NV, company assigned to the tax number BE04821868896. The company D.LOGISTICS TIENEN NV is located at the address: Industriepark 16 Box II; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Warehouses - Merchandise. Products created in D.LOGISTICS TIENEN NV were not found.
The main activity of D.LOGISTICS TIENEN NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.LOGISTICS TIENEN NV is not available. You also can look at reviews of D.LOGISTICS TIENEN NV, open positions, location of D.LOGISTICS TIENEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.LOGISTICS TIENEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.LOGISTICS TIENEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.LOGISTICS TIENEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.LOGISTICS TIENEN NV, employees, financial statistics.