LYSAIR NV

Contactgegevens LYSAIR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYSAIR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYSAIR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 30a 8710 Wielsbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-60-58-84 32-56-60-58-84

Fax (fax): 32-56-60-53-98 32-56-60-53-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYSAIR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYSAIR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYSAIR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYSAIR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYSAIR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYSAIR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYSAIR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYSAIR NV
Products information LYSAIR NV

BTW identificatienummer (tax): BE08205108642
Ondernemingsnummer: 3759765625
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LYSAIR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erection and dismantling of industrial plants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYSAIR NV
(Get full report from official database of BE for LYSAIR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYSAIR NV
Addition kinds of activities for LYSAIR NV

162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
50930200. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij LYSAIR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYSAIR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYSAIR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYSAIR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van LYSAIR NV in sociale netwerken
Look for responds of LYSAIR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYSAIR NV. Laat een reactie achter voor LYSAIR NV. LYSAIR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYSAIR NV. Leave a respond for LYSAIR NV. LYSAIR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYSAIR NV op de google maps. Adres en contacten LYSAIR NV
Location of LYSAIR NV on the google maps. Address and contacts of LYSAIR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LYSAIR NV LYSAIR NV: EUROSTEIGER NV | ANHYP | VECOVEN M | LOUIS DENAIGRE | PIETERS LUC & CO

Other related companies as LYSAIR NV: EUROSTEIGER NV | ANHYP | VECOVEN M | LOUIS DENAIGRE | PIETERS LUC & CO

LYSAIR NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYSAIR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08205108642. Het bedrijf LYSAIR NV bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 30a 8710 Wielsbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Erection and dismantling of industrial plants. Producten gemaakt in LYSAIR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYSAIR NV is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYSAIR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYSAIR NV, openstaande posities, locatie van LYSAIR NV op de kaart.

LYSAIR NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYSAIR NV, company assigned to the tax number BE08205108642. The company LYSAIR NV is located at the address: Nieuwstraat 30a 8710 Wielsbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Erection and dismantling of industrial plants. Products created in LYSAIR NV were not found.
The main activity of LYSAIR NV is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LYSAIR NV is not available. You also can look at reviews of LYSAIR NV, open positions, location of LYSAIR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYSAIR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYSAIR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYSAIR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYSAIR NV, employees, financial statistics.