A&C Production & Logistics BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A&C Production & Logistics BVBA
Private companiesHealth Services • A&C Production & Logistics BVBA

Contactgegevens A&C Production & Logistics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&C Production & Logistics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&C Production & Logistics BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bleyveldstraat 6; 3320; Hoegaarden, België

Telefoon (phone): 016 21 30 00 (+32-016 21 30 00) 016 21 30 00 (+32-016 21 30 00)

Fax (fax): 016 21 30 01 (+32-016 21 30 01) 016 21 30 01 (+32-016 21 30 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&C Production & Logistics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&C Production & Logistics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&C Production & Logistics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&C Production & Logistics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&C Production & Logistics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&C Production & Logistics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&C Production & Logistics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&C Production & Logistics BVBA
Products information A&C Production & Logistics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08877197265
Ondernemingsnummer: 4492279052
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Electric cables & wires

Product categorie (product category): Warehouses - Merchandise

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&C Production & Logistics BVBA
(Get full report from official database of BE for A&C Production & Logistics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&C Production & Logistics BVBA
Addition kinds of activities for A&C Production & Logistics BVBA

492299. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
28699923. Hydraulische vloeistoffen, synthetische basis | Hydraulic fluids, synthetic base
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
51599905. hops | Hops
51691006. Terpentijn | Turpentine
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair

Werken bij A&C Production & Logistics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&C Production & Logistics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&C Production & Logistics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&C Production & Logistics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van A&C Production & Logistics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A&C Production & Logistics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&C Production & Logistics BVBA. Laat een reactie achter voor A&C Production & Logistics BVBA. A&C Production & Logistics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&C Production & Logistics BVBA. Leave a respond for A&C Production & Logistics BVBA. A&C Production & Logistics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&C Production & Logistics BVBA op de google maps. Adres en contacten A&C Production & Logistics BVBA
Location of A&C Production & Logistics BVBA on the google maps. Address and contacts of A&C Production & Logistics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A&C Production & Logistics BVBA A&C Production & Logistics BVBA: Bouwcoِrdinatie DNSV-Groep | SLAGERIJ PIKO | GEORGES COLET | Dr Aerts Ann | DEVIMUL

Other related companies as A&C Production & Logistics BVBA: Bouwcoِrdinatie DNSV-Groep | SLAGERIJ PIKO | GEORGES COLET | Dr Aerts Ann | DEVIMUL

A&C Production & Logistics BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A&C Production & Logistics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08877197265. Het bedrijf A&C Production & Logistics BVBA bevindt zich op het adres: Bleyveldstraat 6; 3320; Hoegaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Warehouses - Merchandise. Lijst met producten zijn Electric cables & wires.
De hoofdactiviteit van A&C Production & Logistics BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&C Production & Logistics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&C Production & Logistics BVBA, openstaande posities, locatie van A&C Production & Logistics BVBA op de kaart.

A&C Production & Logistics BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A&C Production & Logistics BVBA, company assigned to the tax number BE08877197265. The company A&C Production & Logistics BVBA is located at the address: Bleyveldstraat 6; 3320; Hoegaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Warehouses - Merchandise. List of products are Electric cables & wires.
The main activity of A&C Production & Logistics BVBA is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A&C Production & Logistics BVBA is not available. You also can look at reviews of A&C Production & Logistics BVBA, open positions, location of A&C Production & Logistics BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&C Production & Logistics BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&C Production & Logistics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&C Production & Logistics BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&C Production & Logistics BVBA, employees, financial statistics.