Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv

Contactgegevens Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driemasten 83; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 43 99 99 (+32-056 43 99 99) 056 43 99 99 (+32-056 43 99 99)

Fax (fax): 056 43 99 90 (+32-056 43 99 90) 056 43 99 90 (+32-056 43 99 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv
Products information Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv

BTW identificatienummer (tax): BE03154693603
Ondernemingsnummer: 4699096679
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Warehouses - Cold storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv
(Get full report from official database of BE for Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv
Addition kinds of activities for Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv

448299. Veerboten, nec | Ferries, nec
23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
36399900. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
87110100. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers

Werken bij Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv in sociale netwerken
Look for responds of Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv. Laat een reactie achter voor Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv. Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv. Leave a respond for Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv. Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv op de google maps. Adres en contacten Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv
Location of Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv on the google maps. Address and contacts of Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv: D. DECAMP | GEERT DEMEULENAERE | MAISON D?CORATIVE | INTERI | W. QUINTIJN

Other related companies as Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv: D. DECAMP | GEERT DEMEULENAERE | MAISON D?CORATIVE | INTERI | W. QUINTIJN

Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154693603. Het bedrijf Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv bevindt zich op het adres: Driemasten 83; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Warehouses - Cold storage. Producten gemaakt in Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, openstaande posities, locatie van Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv op de kaart.

Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, company assigned to the tax number BE03154693603. The company Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv is located at the address: Driemasten 83; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Warehouses - Cold storage. Products created in Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv were not found.
The main activity of Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv is not available. You also can look at reviews of Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, open positions, location of Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanmarcke-Foulon Ghesquière nv, employees, financial statistics.