Jackytrans Logistics BVBA

Contactgegevens Jackytrans Logistics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jackytrans Logistics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jackytrans Logistics BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tulpenstraat 15; 9810; Nazareth (Eke), België

Telefoon (phone): 09 382 90 20; 0475 47 06 41 (+32-09 382 90 20; 0475 47 06 41) 09 382 90 20; 0475 47 06 41 (+32-09 382 90 20; 0475 47 06 41)

Fax (fax): 09 382 90 21 (+32-09 382 90 21) 09 382 90 21 (+32-09 382 90 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jackytrans Logistics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jackytrans Logistics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jackytrans Logistics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jackytrans Logistics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jackytrans Logistics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jackytrans Logistics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jackytrans Logistics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jackytrans Logistics BVBA
Products information Jackytrans Logistics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07863433837
Ondernemingsnummer: 6094360351
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Warehouses - Merchandise

Product categorie (product category): Warehouses - Cold storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jackytrans Logistics BVBA
(Get full report from official database of BE for Jackytrans Logistics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jackytrans Logistics BVBA
Addition kinds of activities for Jackytrans Logistics BVBA

873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
39990811. Muziek dozen | Music boxes
59990402. telescopen | Telescopes
72990000. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
79970501. Handball club, lidmaatschap | Handball club, membership

Werken bij Jackytrans Logistics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jackytrans Logistics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jackytrans Logistics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jackytrans Logistics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

Zoek naar antwoorden van Jackytrans Logistics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jackytrans Logistics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jackytrans Logistics BVBA. Laat een reactie achter voor Jackytrans Logistics BVBA. Jackytrans Logistics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jackytrans Logistics BVBA. Leave a respond for Jackytrans Logistics BVBA. Jackytrans Logistics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jackytrans Logistics BVBA op de google maps. Adres en contacten Jackytrans Logistics BVBA
Location of Jackytrans Logistics BVBA on the google maps. Address and contacts of Jackytrans Logistics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jackytrans Logistics BVBA Jackytrans Logistics BVBA: BACOB | INSTITUUT KARINE D. | EDDY VANOOST | PAUL MAMBOURG | VAN GASSEN

Other related companies as Jackytrans Logistics BVBA: BACOB | INSTITUUT KARINE D. | EDDY VANOOST | PAUL MAMBOURG | VAN GASSEN

Jackytrans Logistics BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jackytrans Logistics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07863433837. Het bedrijf Jackytrans Logistics BVBA bevindt zich op het adres: Tulpenstraat 15; 9810; Nazareth (Eke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Warehouses - Cold storage. Lijst met producten zijn Warehouses - Merchandise.
De hoofdactiviteit van Jackytrans Logistics BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jackytrans Logistics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jackytrans Logistics BVBA, openstaande posities, locatie van Jackytrans Logistics BVBA op de kaart.

Jackytrans Logistics BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jackytrans Logistics BVBA, company assigned to the tax number BE07863433837. The company Jackytrans Logistics BVBA is located at the address: Tulpenstraat 15; 9810; Nazareth (Eke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Warehouses - Cold storage. List of products are Warehouses - Merchandise.
The main activity of Jackytrans Logistics BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jackytrans Logistics BVBA is not available. You also can look at reviews of Jackytrans Logistics BVBA, open positions, location of Jackytrans Logistics BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jackytrans Logistics BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jackytrans Logistics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jackytrans Logistics BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jackytrans Logistics BVBA, employees, financial statistics.