ARDO NV

Contactgegevens ARDO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARDO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARDO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wezestraat 61; 8850; Ardooie, België

Telefoon (phone): 051 31 06 21 (+32-051 31 06 21) 051 31 06 21 (+32-051 31 06 21)

Fax (fax): 051 30 59 97 (+32-051 30 59 97) 051 30 59 97 (+32-051 30 59 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARDO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARDO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARDO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARDO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARDO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARDO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARDO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARDO NV
Products information ARDO NV

BTW identificatienummer (tax): BE01129089355
Ondernemingsnummer: 6761505126
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Foods - Frozen

Product categorie (product category): Warehouses - Cold storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARDO NV
(Get full report from official database of BE for ARDO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARDO NV
Addition kinds of activities for ARDO NV

20240204. spumoni | Spumoni
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
34829901. Cartridge gevallen voor munitie, 30 mm. | Cartridge cases for ammunition, 30 mm. and below
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures
78199901. Geluidseffecten en muziekproductie, film | Sound effects and music production, motion picture
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij ARDO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARDO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARDO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARDO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van ARDO NV in sociale netwerken
Look for responds of ARDO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARDO NV. Laat een reactie achter voor ARDO NV. ARDO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARDO NV. Leave a respond for ARDO NV. ARDO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARDO NV op de google maps. Adres en contacten ARDO NV
Location of ARDO NV on the google maps. Address and contacts of ARDO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ARDO NV ARDO NV: THةآTRE LE CERCLE | Alracon BVBA | HUIS SCHELSTRAETE | VCLB-CENTRUM | Versnoyen A

Other related companies as ARDO NV: THةآTRE LE CERCLE | Alracon BVBA | HUIS SCHELSTRAETE | VCLB-CENTRUM | Versnoyen A

ARDO NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARDO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01129089355. Het bedrijf ARDO NV bevindt zich op het adres: Wezestraat 61; 8850; Ardooie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Warehouses - Cold storage. Lijst met producten zijn Foods - Frozen.
De hoofdactiviteit van ARDO NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARDO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARDO NV, openstaande posities, locatie van ARDO NV op de kaart.

ARDO NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARDO NV, company assigned to the tax number BE01129089355. The company ARDO NV is located at the address: Wezestraat 61; 8850; Ardooie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Warehouses - Cold storage. List of products are Foods - Frozen.
The main activity of ARDO NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARDO NV is not available. You also can look at reviews of ARDO NV, open positions, location of ARDO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARDO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARDO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARDO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARDO NV, employees, financial statistics.