ROLANDE LAMARQUE

Contactgegevens ROLANDE LAMARQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLANDE LAMARQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLANDE LAMARQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'YSER 1; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69224283 (+32-69224283) 69224283 (+32-69224283)

Fax (fax): +32 (53) 612-42-61 +32 (53) 612-42-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLANDE LAMARQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLANDE LAMARQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLANDE LAMARQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLANDE LAMARQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLANDE LAMARQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLANDE LAMARQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLANDE LAMARQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLANDE LAMARQUE
Products information ROLANDE LAMARQUE

BTW identificatienummer (tax): BE03739990234
Ondernemingsnummer: 4259368896
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ROLANDE LAMARQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): WAPENS AND MUNITIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLANDE LAMARQUE
(Get full report from official database of BE for ROLANDE LAMARQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLANDE LAMARQUE
Addition kinds of activities for ROLANDE LAMARQUE

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
539999. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
17959902. Sloop, gebouwen en andere structuren | Demolition, buildings and other structures
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
20660100. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
36740402. Ultraviolette sensoren, vaste toestand | Ultra-violet sensors, solid state
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations
87480400. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services

Werken bij ROLANDE LAMARQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLANDE LAMARQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLANDE LAMARQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLANDE LAMARQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • KRAANMACHINIST / SPOORARBEIDER (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent flexibel en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs C of CE. Ervaring met vrachtwagen met kraanarm is een pluspunt. Ervaring in rijden met kraan (opzetten kraan op oplegger) is een pluspunt. In het bezit van een VCA-attest is een pluspunt.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van ROLANDE LAMARQUE in sociale netwerken
Look for responds of ROLANDE LAMARQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLANDE LAMARQUE. Laat een reactie achter voor ROLANDE LAMARQUE. ROLANDE LAMARQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLANDE LAMARQUE. Leave a respond for ROLANDE LAMARQUE. ROLANDE LAMARQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLANDE LAMARQUE op de google maps. Adres en contacten ROLANDE LAMARQUE
Location of ROLANDE LAMARQUE on the google maps. Address and contacts of ROLANDE LAMARQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLANDE LAMARQUE ROLANDE LAMARQUE: Brison E | LEEFGEMEENSCHAP SIDDARTHA | ECOLE FOND. COMMUNALE | Alpha BVBA | Van Spittael A

Other related companies as ROLANDE LAMARQUE: Brison E | LEEFGEMEENSCHAP SIDDARTHA | ECOLE FOND. COMMUNALE | Alpha BVBA | Van Spittael A

ROLANDE LAMARQUE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLANDE LAMARQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739990234. Het bedrijf ROLANDE LAMARQUE bevindt zich op het adres: RUE DE L'YSER 1; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is WAPENS AND MUNITIE. Producten gemaakt in ROLANDE LAMARQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLANDE LAMARQUE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLANDE LAMARQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLANDE LAMARQUE, openstaande posities, locatie van ROLANDE LAMARQUE op de kaart.

ROLANDE LAMARQUE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLANDE LAMARQUE, company assigned to the tax number BE03739990234. The company ROLANDE LAMARQUE is located at the address: RUE DE L'YSER 1; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is WAPENS AND MUNITIE. Products created in ROLANDE LAMARQUE were not found.
The main activity of ROLANDE LAMARQUE is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLANDE LAMARQUE is not available. You also can look at reviews of ROLANDE LAMARQUE, open positions, location of ROLANDE LAMARQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLANDE LAMARQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLANDE LAMARQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLANDE LAMARQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLANDE LAMARQUE, employees, financial statistics.