ANTONIN SCHUTZ

Contactgegevens ANTONIN SCHUTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTONIN SCHUTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTONIN SCHUTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 96; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65318093 (+32-65318093) 65318093 (+32-65318093)

Fax (fax): +32 (83) 349-73-68 +32 (83) 349-73-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTONIN SCHUTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTONIN SCHUTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTONIN SCHUTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTONIN SCHUTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTONIN SCHUTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTONIN SCHUTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTONIN SCHUTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTONIN SCHUTZ
Products information ANTONIN SCHUTZ

BTW identificatienummer (tax): BE07173767089
Ondernemingsnummer: 8086456298
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ANTONIN SCHUTZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): WAPENS AND MUNITIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTONIN SCHUTZ
(Get full report from official database of BE for ANTONIN SCHUTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTONIN SCHUTZ
Addition kinds of activities for ANTONIN SCHUTZ

8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
104101. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
38210110. Granulatoren, laboratorium | Granulators, laboratory
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
73490202. Luchtkanaal schoonmaken | Air duct cleaning

Werken bij ANTONIN SCHUTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTONIN SCHUTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTONIN SCHUTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTONIN SCHUTZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van ANTONIN SCHUTZ in sociale netwerken
Look for responds of ANTONIN SCHUTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTONIN SCHUTZ. Laat een reactie achter voor ANTONIN SCHUTZ. ANTONIN SCHUTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTONIN SCHUTZ. Leave a respond for ANTONIN SCHUTZ. ANTONIN SCHUTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTONIN SCHUTZ op de google maps. Adres en contacten ANTONIN SCHUTZ
Location of ANTONIN SCHUTZ on the google maps. Address and contacts of ANTONIN SCHUTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTONIN SCHUTZ ANTONIN SCHUTZ: FLALITALIA NV | FLALLIED ARTHUR PIERRE NV | ANHYP | Fiduciaire Belgo Luxembourgeoise SA | EUROPRO

Other related companies as ANTONIN SCHUTZ: FLALITALIA NV | FLALLIED ARTHUR PIERRE NV | ANHYP | Fiduciaire Belgo Luxembourgeoise SA | EUROPRO

ANTONIN SCHUTZ is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTONIN SCHUTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07173767089. Het bedrijf ANTONIN SCHUTZ bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 96; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is WAPENS AND MUNITIE. Producten gemaakt in ANTONIN SCHUTZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTONIN SCHUTZ is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTONIN SCHUTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTONIN SCHUTZ, openstaande posities, locatie van ANTONIN SCHUTZ op de kaart.

ANTONIN SCHUTZ is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTONIN SCHUTZ, company assigned to the tax number BE07173767089. The company ANTONIN SCHUTZ is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 96; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is WAPENS AND MUNITIE. Products created in ANTONIN SCHUTZ were not found.
The main activity of ANTONIN SCHUTZ is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTONIN SCHUTZ is not available. You also can look at reviews of ANTONIN SCHUTZ, open positions, location of ANTONIN SCHUTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTONIN SCHUTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTONIN SCHUTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTONIN SCHUTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTONIN SCHUTZ, employees, financial statistics.