Thiry André NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Thiry André NV
Private companiesBusiness Services • Thiry André NV

Contactgegevens Thiry André NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thiry André NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thiry André NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsestraat 125; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 98 25 (+32-016 23 98 25) 016 23 98 25 (+32-016 23 98 25)

Fax (fax): 016 23 50 13 (+32-016 23 50 13) 016 23 50 13 (+32-016 23 50 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thiry André NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thiry André NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thiry André NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thiry André NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thiry André NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thiry André NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thiry André NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thiry André NV
Products information Thiry André NV

BTW identificatienummer (tax): BE03646057128
Ondernemingsnummer: 4756500244
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Drug stores; Curtains & curtain fixtures - Retail; Cleaning & maintenance products; Chemicals - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail

Product categorie (product category): Wallpaper - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thiry André NV
(Get full report from official database of BE for Thiry André NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thiry André NV
Addition kinds of activities for Thiry André NV

28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
31110302. Currying van leer | Currying of leather
33510100. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
35610100. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal
50720300. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
73730202. Office computer automatisering systemen integratie | Office computer automation systems integration

Werken bij Thiry André NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thiry André NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thiry André NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thiry André NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van Thiry André NV in sociale netwerken
Look for responds of Thiry André NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thiry André NV. Laat een reactie achter voor Thiry André NV. Thiry André NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thiry André NV. Leave a respond for Thiry André NV. Thiry André NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thiry André NV op de google maps. Adres en contacten Thiry André NV
Location of Thiry André NV on the google maps. Address and contacts of Thiry André NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Thiry André NV Thiry André NV: FA. BREM | Bepaco BVBA | LIEVENS | Van Zegbroeck D | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Other related companies as Thiry André NV: FA. BREM | Bepaco BVBA | LIEVENS | Van Zegbroeck D | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Thiry André NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thiry André NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03646057128. Het bedrijf Thiry André NV bevindt zich op het adres: Mechelsestraat 125; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wallpaper - Retail. Lijst met producten zijn Drug stores; Curtains & curtain fixtures - Retail; Cleaning & maintenance products; Chemicals - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail.
De hoofdactiviteit van Thiry André NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thiry André NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thiry André NV, openstaande posities, locatie van Thiry André NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thiry André NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thiry André NV, company assigned to the tax number BE03646057128. The company Thiry André NV is located at the address: Mechelsestraat 125; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wallpaper - Retail. List of products are Drug stores; Curtains & curtain fixtures - Retail; Cleaning & maintenance products; Chemicals - Mfg. & Whol; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail.
The main activity of Thiry André NV is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Thiry André NV is not available. You also can look at reviews of Thiry André NV, open positions, location of Thiry André NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thiry André NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thiry André NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thiry André NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thiry André NV, employees, financial statistics.