PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
Private companiesNondepository Credit Institutions • PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

Contactgegevens PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): En Laixheau 19; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 264 37 68; 04 264 93 19 (+32-04 264 37 68; 04 264 93 19) 04 264 37 68; 04 264 93 19 (+32-04 264 37 68; 04 264 93 19)

Fax (fax): 04 264 80 67 (+32-04 264 80 67) 04 264 80 67 (+32-04 264 80 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
Products information PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04231079101
Ondernemingsnummer: 5765594482
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Beds & mattresses - Retail; Kitchen installations; Furniture - General

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
(Get full report from official database of BE for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
Addition kinds of activities for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

1094. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
735999. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
38410402. canules | Cannulae

Werken bij PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Laat een reactie achter voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Leave a respond for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL op de google maps. Adres en contacten PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
Location of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL on the google maps. Address and contacts of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: HONDENKAPSALON IRIS | Autac (L') | G. VANDENBULCKE | GARAGE AUTO'S DE LAC | FEDERALE POLITIE

Other related companies as PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: HONDENKAPSALON IRIS | Autac (L') | G. VANDENBULCKE | GARAGE AUTO'S DE LAC | FEDERALE POLITIE

PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04231079101. Het bedrijf PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL bevindt zich op het adres: En Laixheau 19; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Kitchen installations; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, openstaande posities, locatie van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, company assigned to the tax number BE04231079101. The company PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is located at the address: En Laixheau 19; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wall cupboards. List of products are Beds & mattresses - Retail; Kitchen installations; Furniture - General.
The main activity of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is not available. You also can look at reviews of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, open positions, location of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, employees, financial statistics.