NORDEX Deuren-Portes

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • NORDEX Deuren-Portes
Private companiesMotor Freight Transportation • NORDEX Deuren-Portes

Contactgegevens NORDEX Deuren-Portes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NORDEX Deuren-Portes: address, phone, fax, email, website, opening hours

NORDEX Deuren-Portes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Mauw 17; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 68 93 89 (+32-014 68 93 89) 014 68 93 89 (+32-014 68 93 89)

Fax (fax): +32 (61) 627-46-17 +32 (61) 627-46-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NORDEX Deuren-Portes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NORDEX Deuren-Portes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NORDEX Deuren-Portes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NORDEX Deuren-Portes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NORDEX Deuren-Portes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NORDEX Deuren-Portes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NORDEX Deuren-Portes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NORDEX Deuren-Portes
Products information NORDEX Deuren-Portes

BTW identificatienummer (tax): BE07678314208
Ondernemingsnummer: 1600402832
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Stairs; Parquets; Hardware - Builders' & furniture

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NORDEX Deuren-Portes
(Get full report from official database of BE for NORDEX Deuren-Portes)

Aanvulling soorten activiteiten voor NORDEX Deuren-Portes
Addition kinds of activities for NORDEX Deuren-Portes

282102. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
29990000. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies

Werken bij NORDEX Deuren-Portes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NORDEX Deuren-Portes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NORDEX Deuren-Portes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NORDEX Deuren-Portes. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van NORDEX Deuren-Portes in sociale netwerken
Look for responds of NORDEX Deuren-Portes in social networks

Lees alle opmerkingen voor NORDEX Deuren-Portes. Laat een reactie achter voor NORDEX Deuren-Portes. NORDEX Deuren-Portes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NORDEX Deuren-Portes. Leave a respond for NORDEX Deuren-Portes. NORDEX Deuren-Portes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NORDEX Deuren-Portes op de google maps. Adres en contacten NORDEX Deuren-Portes
Location of NORDEX Deuren-Portes on the google maps. Address and contacts of NORDEX Deuren-Portes

Andere gerelateerde bedrijven als come NORDEX Deuren-Portes NORDEX Deuren-Portes: FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA | EL ALHAMBRA | Coolen Diamond Corporation NV | FROONINCKX CONSTANT | CARROSSERIE VERHEES

Other related companies as NORDEX Deuren-Portes: FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA | EL ALHAMBRA | Coolen Diamond Corporation NV | FROONINCKX CONSTANT | CARROSSERIE VERHEES

NORDEX Deuren-Portes is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NORDEX Deuren-Portes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07678314208. Het bedrijf NORDEX Deuren-Portes bevindt zich op het adres: Hoge Mauw 17; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 799,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Stairs; Parquets; Hardware - Builders' & furniture.
De hoofdactiviteit van NORDEX Deuren-Portes is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NORDEX Deuren-Portes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NORDEX Deuren-Portes, openstaande posities, locatie van NORDEX Deuren-Portes op de kaart.

NORDEX Deuren-Portes is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is NORDEX Deuren-Portes, company assigned to the tax number BE07678314208. The company NORDEX Deuren-Portes is located at the address: Hoge Mauw 17; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 799,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wall cupboards. List of products are Stairs; Parquets; Hardware - Builders' & furniture.
The main activity of NORDEX Deuren-Portes is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NORDEX Deuren-Portes is not available. You also can look at reviews of NORDEX Deuren-Portes, open positions, location of NORDEX Deuren-Portes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NORDEX Deuren-Portes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NORDEX Deuren-Portes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NORDEX Deuren-Portes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NORDEX Deuren-Portes, employees, financial statistics.