FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA
Private companiesMotor Freight Transportation • FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA

Contactgegevens FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De L'Institut 89 1330 Rixensart - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-56-81-11 32-26-56-81-11

Fax (fax): 32-26-56-80-00 32-26-56-80-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA
Products information FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05567016601
Ondernemingsnummer: 5695281982
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Serums and vaccines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA
(Get full report from official database of BE for FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA
Addition kinds of activities for FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA

4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
27820102. Inventaris lege boeken | Inventory blankbooks
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
51490307. Salade dressing | Salad dressing
59999919. Religieuze goederen | Religious goods

Werken bij FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA. Laat een reactie achter voor FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA. FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA. Leave a respond for FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA. FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA op de google maps. Adres en contacten FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA
Location of FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA on the google maps. Address and contacts of FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA: Lambermont Jacques | Murlais (Les) | A. COLLIN | AMIPRET | VANDERVAEREN

Other related companies as FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA: Lambermont Jacques | Murlais (Les) | A. COLLIN | AMIPRET | VANDERVAEREN

FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05567016601. Het bedrijf FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA bevindt zich op het adres: R. De L'Institut 89 1330 Rixensart - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Serums and vaccines. Producten gemaakt in FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, openstaande posities, locatie van FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA op de kaart.

FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, company assigned to the tax number BE05567016601. The company FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA is located at the address: R. De L'Institut 89 1330 Rixensart - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Serums and vaccines. Products created in FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA were not found.
The main activity of FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA is not available. You also can look at reviews of FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, open positions, location of FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGLAXO SMITHKLINE BIOLOGICALS SA, employees, financial statistics.