INTERIEUR SMET BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • INTERIEUR SMET BVBA
Private companiesTobacco Products • INTERIEUR SMET BVBA

Contactgegevens INTERIEUR SMET BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR SMET BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR SMET BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark-Oost 16; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 86 50 (+32-03 776 86 50) 03 776 86 50 (+32-03 776 86 50)

Fax (fax): 03 776 86 55 (+32-03 776 86 55) 03 776 86 55 (+32-03 776 86 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR SMET BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR SMET BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR SMET BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR SMET BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR SMET BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR SMET BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR SMET BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR SMET BVBA
Products information INTERIEUR SMET BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05162445068
Ondernemingsnummer: 6810119628
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Kitchen installations

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR SMET BVBA
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR SMET BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR SMET BVBA
Addition kinds of activities for INTERIEUR SMET BVBA

275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
20330301. Appelsaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Apple sauce: packaged in cans, jars, etc.
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
51910200. Diervoeders | Animal feeds

Werken bij INTERIEUR SMET BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR SMET BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR SMET BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR SMET BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR SMET BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR SMET BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR SMET BVBA. Laat een reactie achter voor INTERIEUR SMET BVBA. INTERIEUR SMET BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR SMET BVBA. Leave a respond for INTERIEUR SMET BVBA. INTERIEUR SMET BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR SMET BVBA op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR SMET BVBA
Location of INTERIEUR SMET BVBA on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR SMET BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR SMET BVBA INTERIEUR SMET BVBA: WATCO TECNI ASBEST | DAIKIN AIRCOND. BELGIUM NV | RODE KRUIS KALMTHOUT | PIERRE RYCKMANS | Erwin Jansen

Other related companies as INTERIEUR SMET BVBA: WATCO TECNI ASBEST | DAIKIN AIRCOND. BELGIUM NV | RODE KRUIS KALMTHOUT | PIERRE RYCKMANS | Erwin Jansen

INTERIEUR SMET BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR SMET BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05162445068. Het bedrijf INTERIEUR SMET BVBA bevindt zich op het adres: Europark-Oost 16; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van INTERIEUR SMET BVBA is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR SMET BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR SMET BVBA, openstaande posities, locatie van INTERIEUR SMET BVBA op de kaart.

INTERIEUR SMET BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR SMET BVBA, company assigned to the tax number BE05162445068. The company INTERIEUR SMET BVBA is located at the address: Europark-Oost 16; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wall cupboards. List of products are Kitchen installations.
The main activity of INTERIEUR SMET BVBA is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR SMET BVBA is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR SMET BVBA, open positions, location of INTERIEUR SMET BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR SMET BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR SMET BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR SMET BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR SMET BVBA, employees, financial statistics.