GALERIES IDEAL

Contactgegevens GALERIES IDEAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIES IDEAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIES IDEAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 10 66 (+32-071 36 10 66) 071 36 10 66 (+32-071 36 10 66)

Fax (fax): 071 43 78 43 (+32-071 43 78 43) 071 43 78 43 (+32-071 43 78 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIES IDEAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIES IDEAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIES IDEAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIES IDEAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIES IDEAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIES IDEAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIES IDEAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIES IDEAL
Products information GALERIES IDEAL

BTW identificatienummer (tax): BE01424896240
Ondernemingsnummer: 3380187988
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Furniture - Office; Furniture - Used; Auction rooms; Furniture - Rental

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIES IDEAL
(Get full report from official database of BE for GALERIES IDEAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIES IDEAL
Addition kinds of activities for GALERIES IDEAL

10990504. Zirkoniummalmwinning | Zirconium ore mining
36339901. Strijkijzers en mangels, huishoudens | Ironers and mangles, household
37280504. Tow targets | Tow targets
51220309. Proprietary (patent) medicijnen, nec | Proprietary (patent) medicines, nec
73899902. Ballonnen, nieuwigheid en speelgoed | Balloons, novelty and toy
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij GALERIES IDEAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIES IDEAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIES IDEAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIES IDEAL. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van GALERIES IDEAL in sociale netwerken
Look for responds of GALERIES IDEAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIES IDEAL. Laat een reactie achter voor GALERIES IDEAL. GALERIES IDEAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIES IDEAL. Leave a respond for GALERIES IDEAL. GALERIES IDEAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIES IDEAL op de google maps. Adres en contacten GALERIES IDEAL
Location of GALERIES IDEAL on the google maps. Address and contacts of GALERIES IDEAL

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIES IDEAL GALERIES IDEAL: ATELIER DU CHEVEU (L') | ALDI | S.K. OPEX GIRLS OOSTENDE | AUTORIJSCHOOL BAERT | LIBERTY

Other related companies as GALERIES IDEAL: ATELIER DU CHEVEU (L') | ALDI | S.K. OPEX GIRLS OOSTENDE | AUTORIJSCHOOL BAERT | LIBERTY

GALERIES IDEAL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIES IDEAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01424896240. Het bedrijf GALERIES IDEAL bevindt zich op het adres: Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Furniture - Office; Furniture - Used; Auction rooms; Furniture - Rental.
De hoofdactiviteit van GALERIES IDEAL is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIES IDEAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIES IDEAL, openstaande posities, locatie van GALERIES IDEAL op de kaart.

GALERIES IDEAL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIES IDEAL, company assigned to the tax number BE01424896240. The company GALERIES IDEAL is located at the address: Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wall cupboards. List of products are Furniture - Office; Furniture - Used; Auction rooms; Furniture - Rental.
The main activity of GALERIES IDEAL is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIES IDEAL is not available. You also can look at reviews of GALERIES IDEAL, open positions, location of GALERIES IDEAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIES IDEAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIES IDEAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIES IDEAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIES IDEAL, employees, financial statistics.