De Maere Interieurinrichting

Contactgegevens De Maere Interieurinrichting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maere Interieurinrichting: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maere Interieurinrichting

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kolkstraat 64; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), België

Telefoon (phone): 03 766 10 81; 03 766 01 64 (+32-03 766 10 81; 03 766 01 64) 03 766 10 81; 03 766 01 64 (+32-03 766 10 81; 03 766 01 64)

Fax (fax): 03 778 03 50 (+32-03 778 03 50) 03 778 03 50 (+32-03 778 03 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maere Interieurinrichting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maere Interieurinrichting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maere Interieurinrichting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maere Interieurinrichting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maere Interieurinrichting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maere Interieurinrichting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maere Interieurinrichting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maere Interieurinrichting
Products information De Maere Interieurinrichting

BTW identificatienummer (tax): BE01286468505
Ondernemingsnummer: 4586486816
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Kitchen installations; Interior decoration

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maere Interieurinrichting
(Get full report from official database of BE for De Maere Interieurinrichting)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maere Interieurinrichting
Addition kinds of activities for De Maere Interieurinrichting

20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
38210118. Spiegel spiegels | Pellicle mirrors
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
59990803. Voeder- en boerderygebruik | Feed and farm supply
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij De Maere Interieurinrichting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maere Interieurinrichting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maere Interieurinrichting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maere Interieurinrichting. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van De Maere Interieurinrichting in sociale netwerken
Look for responds of De Maere Interieurinrichting in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maere Interieurinrichting. Laat een reactie achter voor De Maere Interieurinrichting. De Maere Interieurinrichting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maere Interieurinrichting. Leave a respond for De Maere Interieurinrichting. De Maere Interieurinrichting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maere Interieurinrichting op de google maps. Adres en contacten De Maere Interieurinrichting
Location of De Maere Interieurinrichting on the google maps. Address and contacts of De Maere Interieurinrichting

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maere Interieurinrichting De Maere Interieurinrichting: Gepts S | De Waele Koen BVBA | BERNARD DEGRAEVE | OK? DIAMONDS | UFFIZI

Other related companies as De Maere Interieurinrichting: Gepts S | De Waele Koen BVBA | BERNARD DEGRAEVE | OK? DIAMONDS | UFFIZI

De Maere Interieurinrichting is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maere Interieurinrichting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01286468505. Het bedrijf De Maere Interieurinrichting bevindt zich op het adres: Kolkstraat 64; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van De Maere Interieurinrichting is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maere Interieurinrichting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maere Interieurinrichting, openstaande posities, locatie van De Maere Interieurinrichting op de kaart.

De Maere Interieurinrichting is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maere Interieurinrichting, company assigned to the tax number BE01286468505. The company De Maere Interieurinrichting is located at the address: Kolkstraat 64; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wall cupboards. List of products are Kitchen installations; Interior decoration.
The main activity of De Maere Interieurinrichting is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maere Interieurinrichting is not available. You also can look at reviews of De Maere Interieurinrichting, open positions, location of De Maere Interieurinrichting on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maere Interieurinrichting, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maere Interieurinrichting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maere Interieurinrichting, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maere Interieurinrichting, employees, financial statistics.