GEMEENTEBESTUUR

Contactgegevens GEMEENTEBESTUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTEBESTUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTEBESTUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLEIN 5; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16530180 (+32-16530180) 16530180 (+32-16530180)

Fax (fax): +32 (11) 806-12-68 +32 (11) 806-12-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTEBESTUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTEBESTUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTEBESTUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTEBESTUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTEBESTUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTEBESTUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTEBESTUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTEBESTUUR
Products information GEMEENTEBESTUUR

BTW identificatienummer (tax): BE08928558349
Ondernemingsnummer: 3562561035
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GEMEENTEBESTUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTEBESTUUR
(Get full report from official database of BE for GEMEENTEBESTUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTEBESTUUR
Addition kinds of activities for GEMEENTEBESTUUR

07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
36520000. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
38290408. Testapparatuur: schuur, schuifsterkte, enz. | Testing equipment: abrasion, shearing strength, etc.
59999922. Verkoop schuur | Sales barn
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility
82310304. Openbare Bibliotheek | Public library

Werken bij GEMEENTEBESTUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTEBESTUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTEBESTUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTEBESTUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van GEMEENTEBESTUUR in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTEBESTUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTEBESTUUR. Laat een reactie achter voor GEMEENTEBESTUUR. GEMEENTEBESTUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTEBESTUUR. Leave a respond for GEMEENTEBESTUUR. GEMEENTEBESTUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTEBESTUUR op de google maps. Adres en contacten GEMEENTEBESTUUR
Location of GEMEENTEBESTUUR on the google maps. Address and contacts of GEMEENTEBESTUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTEBESTUUR GEMEENTEBESTUUR: FLALL-PLAK BVBA | FRITUUR TOMMY?S | GROTECLAES REN?/FRIGO GROTECLAES R.G. | CHRISTOPHER NORALL | GODELIEVE WAUTERS

Other related companies as GEMEENTEBESTUUR: FLALL-PLAK BVBA | FRITUUR TOMMY?S | GROTECLAES REN?/FRIGO GROTECLAES R.G. | CHRISTOPHER NORALL | GODELIEVE WAUTERS

GEMEENTEBESTUUR is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTEBESTUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08928558349. Het bedrijf GEMEENTEBESTUUR bevindt zich op het adres: KERKPLEIN 5; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in GEMEENTEBESTUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMEENTEBESTUUR is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTEBESTUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTEBESTUUR, openstaande posities, locatie van GEMEENTEBESTUUR op de kaart.

GEMEENTEBESTUUR is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTEBESTUUR, company assigned to the tax number BE08928558349. The company GEMEENTEBESTUUR is located at the address: KERKPLEIN 5; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Overheidsdiensten. Products created in GEMEENTEBESTUUR were not found.
The main activity of GEMEENTEBESTUUR is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTEBESTUUR is not available. You also can look at reviews of GEMEENTEBESTUUR, open positions, location of GEMEENTEBESTUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTEBESTUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTEBESTUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTEBESTUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTEBESTUUR, employees, financial statistics.