ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Private companiesPrimary Metal Industries • ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Contactgegevens ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ERNEST BOUCQU?AU 15; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64886711 (+32-64886711) 64886711 (+32-64886711)

Fax (fax): +32 (63) 629-94-49 +32 (63) 629-94-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIN. CONTRIB. DIRECTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIN. CONTRIB. DIRECTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Products information ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

BTW identificatienummer (tax): BE04628784179
Ondernemingsnummer: 4871307373
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ADMIN. CONTRIB. DIRECTES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
(Get full report from official database of BE for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Addition kinds of activities for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
20860300. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting

Werken bij ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES in sociale netwerken
Look for responds of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Laat een reactie achter voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. ADMIN. CONTRIB. DIRECTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Leave a respond for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIN. CONTRIB. DIRECTES op de google maps. Adres en contacten ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Location of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on the google maps. Address and contacts of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIN. CONTRIB. DIRECTES ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: Press Line Sablon SA | G?N?RALTOUR | Gochet C | Van Asselt A | SOPHIE PODEVYN

Other related companies as ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: Press Line Sablon SA | G?N?RALTOUR | Gochet C | Van Asselt A | SOPHIE PODEVYN

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04628784179. Het bedrijf ADMIN. CONTRIB. DIRECTES bevindt zich op het adres: RUE ERNEST BOUCQU?AU 15; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in ADMIN. CONTRIB. DIRECTES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, openstaande posities, locatie van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES op de kaart.

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, company assigned to the tax number BE04628784179. The company ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is located at the address: RUE ERNEST BOUCQU?AU 15; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Overheidsdiensten. Products created in ADMIN. CONTRIB. DIRECTES were not found.
The main activity of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is not available. You also can look at reviews of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, open positions, location of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, employees, financial statistics.