Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B

Contactgegevens Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pierre Theunis 1-81; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 62 44 (+32-02 241 62 44) 02 241 62 44 (+32-02 241 62 44)

Fax (fax): 02 241 62 44 (+32-02 241 62 44) 02 241 62 44 (+32-02 241 62 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B
Products information Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B

BTW identificatienummer (tax): BE01764648437
Ondernemingsnummer: 2187347412
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B
(Get full report from official database of BE for Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B
Addition kinds of activities for Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B

594501. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
31619904. Gevallen, draagbaar, nec | Cases, carrying, nec
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves

Werken bij Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B in sociale netwerken
Look for responds of Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B. Laat een reactie achter voor Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B. Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B. Leave a respond for Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B. Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B op de google maps. Adres en contacten Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B
Location of Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B on the google maps. Address and contacts of Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B

Andere gerelateerde bedrijven als come Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B: SHL BELGIUM SA | MARKANNE | Herfurth & Co NV | RUSTOORD HEILIG HART | Devriese C

Other related companies as Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B: SHL BELGIUM SA | MARKANNE | Herfurth & Co NV | RUSTOORD HEILIG HART | Devriese C

Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01764648437. Het bedrijf Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B bevindt zich op het adres: Rue Pierre Theunis 1-81; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, openstaande posities, locatie van Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B op de kaart.

Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, company assigned to the tax number BE01764648437. The company Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B is located at the address: Rue Pierre Theunis 1-81; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Osteopaths. Products created in Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B were not found.
The main activity of Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B is not available. You also can look at reviews of Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, open positions, location of Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bosendorf Frédéric D.O-M.R.O.B, employees, financial statistics.