A.A.G. CENTRE MEDICAL

Contactgegevens A.A.G. CENTRE MEDICAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.G. CENTRE MEDICAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.G. CENTRE MEDICAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin des Noces 2; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 22 21 (+32-02 354 22 21) 02 354 22 21 (+32-02 354 22 21)

Fax (fax): +32 (69) 451-87-85 +32 (69) 451-87-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.G. CENTRE MEDICAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.G. CENTRE MEDICAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.G. CENTRE MEDICAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.G. CENTRE MEDICAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.G. CENTRE MEDICAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.G. CENTRE MEDICAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.G. CENTRE MEDICAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.G. CENTRE MEDICAL
Products information A.A.G. CENTRE MEDICAL

BTW identificatienummer (tax): BE09076599121
Ondernemingsnummer: 5647491455
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Medical centers

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.G. CENTRE MEDICAL
(Get full report from official database of BE for A.A.G. CENTRE MEDICAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.G. CENTRE MEDICAL
Addition kinds of activities for A.A.G. CENTRE MEDICAL

515499. Vee, nec | Livestock, nec
14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
36250100. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
38250303. Huidige meetapparatuur, niet inbegrepen | Current measuring equipment, nec
39310122. Strijkers, piano | Strings, piano
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies

Werken bij A.A.G. CENTRE MEDICAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.G. CENTRE MEDICAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.G. CENTRE MEDICAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.G. CENTRE MEDICAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van A.A.G. CENTRE MEDICAL in sociale netwerken
Look for responds of A.A.G. CENTRE MEDICAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.G. CENTRE MEDICAL. Laat een reactie achter voor A.A.G. CENTRE MEDICAL. A.A.G. CENTRE MEDICAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.G. CENTRE MEDICAL. Leave a respond for A.A.G. CENTRE MEDICAL. A.A.G. CENTRE MEDICAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.G. CENTRE MEDICAL op de google maps. Adres en contacten A.A.G. CENTRE MEDICAL
Location of A.A.G. CENTRE MEDICAL on the google maps. Address and contacts of A.A.G. CENTRE MEDICAL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.G. CENTRE MEDICAL A.A.G. CENTRE MEDICAL: Algemene Bouwonderneming Leo Cools | POLYDOOR | R. ANTWERP T.C. | HOLLYWOOD MOVIE MUSEUM | PATRICK QUINET

Other related companies as A.A.G. CENTRE MEDICAL: Algemene Bouwonderneming Leo Cools | POLYDOOR | R. ANTWERP T.C. | HOLLYWOOD MOVIE MUSEUM | PATRICK QUINET

A.A.G. CENTRE MEDICAL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.G. CENTRE MEDICAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09076599121. Het bedrijf A.A.G. CENTRE MEDICAL bevindt zich op het adres: Chemin des Noces 2; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Osteopaths. Lijst met producten zijn Medical centers.
De hoofdactiviteit van A.A.G. CENTRE MEDICAL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.G. CENTRE MEDICAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.G. CENTRE MEDICAL, openstaande posities, locatie van A.A.G. CENTRE MEDICAL op de kaart.

A.A.G. CENTRE MEDICAL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A.G. CENTRE MEDICAL, company assigned to the tax number BE09076599121. The company A.A.G. CENTRE MEDICAL is located at the address: Chemin des Noces 2; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Osteopaths. List of products are Medical centers.
The main activity of A.A.G. CENTRE MEDICAL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.G. CENTRE MEDICAL is not available. You also can look at reviews of A.A.G. CENTRE MEDICAL, open positions, location of A.A.G. CENTRE MEDICAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.G. CENTRE MEDICAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.G. CENTRE MEDICAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.G. CENTRE MEDICAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.G. CENTRE MEDICAL, employees, financial statistics.