Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA
Private companiesInsurance Carriers • Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA

Contactgegevens Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoevensebaan 111-113; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 664 20 10 (+32-03 664 20 10) 03 664 20 10 (+32-03 664 20 10)

Fax (fax): 03 605 34 58 (+32-03 605 34 58) 03 605 34 58 (+32-03 605 34 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA
Products information Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09928588867
Ondernemingsnummer: 2401580810
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orthopedists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA
(Get full report from official database of BE for Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA
Addition kinds of activities for Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA

372499. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
32310400. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order
73530102. Olieputmachines, verhuur of leasing | Oil well drilling equipment, rental or leasing

Werken bij Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

Zoek naar antwoorden van Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA. Laat een reactie achter voor Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA. Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA. Leave a respond for Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA. Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA op de google maps. Adres en contacten Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA
Location of Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA on the google maps. Address and contacts of Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA: Verlebo BVBA | Guillaume | TOM TOM | GARAGE PIRONNET | H. DE BROUCK?RE

Other related companies as Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA: Verlebo BVBA | Guillaume | TOM TOM | GARAGE PIRONNET | H. DE BROUCK?RE

Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09928588867. Het bedrijf Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA bevindt zich op het adres: Hoevensebaan 111-113; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Orthopedists. Producten gemaakt in Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, openstaande posities, locatie van Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA op de kaart.

Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, company assigned to the tax number BE09928588867. The company Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA is located at the address: Hoevensebaan 111-113; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Orthopedists. Products created in Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA were not found.
The main activity of Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA is not available. You also can look at reviews of Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, open positions, location of Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orthopedische Schoentechniek Bart Smeets BVBA, employees, financial statistics.