CIT? ENFANCE LE ROPIEUR

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • CIT? ENFANCE LE ROPIEUR
Private companiesInsurance Carriers • CIT? ENFANCE LE ROPIEUR

Contactgegevens CIT? ENFANCE LE ROPIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIT? ENFANCE LE ROPIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIT? ENFANCE LE ROPIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BEAUMONT 21; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65336592 (+32-65336592) 65336592 (+32-65336592)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIT? ENFANCE LE ROPIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIT? ENFANCE LE ROPIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIT? ENFANCE LE ROPIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIT? ENFANCE LE ROPIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIT? ENFANCE LE ROPIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIT? ENFANCE LE ROPIEUR
Products information CIT? ENFANCE LE ROPIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type d'Organisation: Instituts.

Product categorie (product category): Orphelinats. Instituts pour enfants en difficulté. Action sociale avec hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIT? ENFANCE LE ROPIEUR
(Get full report from official database of BE for CIT? ENFANCE LE ROPIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIT? ENFANCE LE ROPIEUR
Addition kinds of activities for CIT? ENFANCE LE ROPIEUR

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
32720302. Begraafplaatsen, beton of prefab terrazzo | Burial vaults, concrete or precast terrazzo
35599923. Plastics machines | Plastics working machinery
39150107. Speldstengels | Pin stems
59129901. Drug winkels | Drug stores
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand

Werken bij CIT? ENFANCE LE ROPIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIT? ENFANCE LE ROPIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIT? ENFANCE LE ROPIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIT? ENFANCE LE ROPIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

Zoek naar antwoorden van CIT? ENFANCE LE ROPIEUR in sociale netwerken
Look for responds of CIT? ENFANCE LE ROPIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIT? ENFANCE LE ROPIEUR. Laat een reactie achter voor CIT? ENFANCE LE ROPIEUR. CIT? ENFANCE LE ROPIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIT? ENFANCE LE ROPIEUR. Leave a respond for CIT? ENFANCE LE ROPIEUR. CIT? ENFANCE LE ROPIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIT? ENFANCE LE ROPIEUR op de google maps. Adres en contacten CIT? ENFANCE LE ROPIEUR
Location of CIT? ENFANCE LE ROPIEUR on the google maps. Address and contacts of CIT? ENFANCE LE ROPIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CIT? ENFANCE LE ROPIEUR CIT? ENFANCE LE ROPIEUR: HIE & ZIE | EMIEL DONCHE | JOSETTE JENNEQUIN | GABRIEL VAN BRUWAENE | H. & B. TRADING

Other related companies as CIT? ENFANCE LE ROPIEUR: HIE & ZIE | EMIEL DONCHE | JOSETTE JENNEQUIN | GABRIEL VAN BRUWAENE | H. & B. TRADING

CIT? ENFANCE LE ROPIEUR is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf CIT? ENFANCE LE ROPIEUR bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BEAUMONT 21; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Orphelinats. Instituts pour enfants en difficulté. Action sociale avec hébergement. Lijst met producten zijn Type d'Organisation: Instituts..
De hoofdactiviteit van CIT? ENFANCE LE ROPIEUR is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIT? ENFANCE LE ROPIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, openstaande posities, locatie van CIT? ENFANCE LE ROPIEUR op de kaart.

CIT? ENFANCE LE ROPIEUR is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, company assigned to the tax number BE05163269042. The company CIT? ENFANCE LE ROPIEUR is located at the address: CHAUSS?E DE BEAUMONT 21; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Orphelinats. Instituts pour enfants en difficulté. Action sociale avec hébergement. List of products are Type d'Organisation: Instituts..
The main activity of CIT? ENFANCE LE ROPIEUR is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CIT? ENFANCE LE ROPIEUR is not available. You also can look at reviews of CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, open positions, location of CIT? ENFANCE LE ROPIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIT? ENFANCE LE ROPIEUR, employees, financial statistics.