LEMMENS BELGIË NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • LEMMENS BELGIË NV
Private companiesInsurance Carriers • LEMMENS BELGIË NV

Contactgegevens LEMMENS BELGIË NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEMMENS BELGIË NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEMMENS BELGIË NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstraat 30 3600 Genk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-30-08-40 32-89-30-08-40

Fax (fax): 32-89-35-77-34 32-89-35-77-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEMMENS BELGIË NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEMMENS BELGIË NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEMMENS BELGIË NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEMMENS BELGIË NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEMMENS BELGIË NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEMMENS BELGIË NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEMMENS BELGIË NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEMMENS BELGIË NV
Products information LEMMENS BELGIË NV

BTW identificatienummer (tax): BE09532806396
Ondernemingsnummer: 2154113769
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LEMMENS BELGIË NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Structures, heavy - metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEMMENS BELGIË NV
(Get full report from official database of BE for LEMMENS BELGIË NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEMMENS BELGIË NV
Addition kinds of activities for LEMMENS BELGIË NV

33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
33990103. Ijzer, poeder | Iron, powdered
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
34979901. Koperfolie | Copper foil
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
67320000. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service
79991406. Woonbootverhuur | Houseboat rentals

Werken bij LEMMENS BELGIË NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEMMENS BELGIË NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEMMENS BELGIË NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEMMENS BELGIË NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van LEMMENS BELGIË NV in sociale netwerken
Look for responds of LEMMENS BELGIË NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEMMENS BELGIË NV. Laat een reactie achter voor LEMMENS BELGIË NV. LEMMENS BELGIË NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEMMENS BELGIË NV. Leave a respond for LEMMENS BELGIË NV. LEMMENS BELGIË NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEMMENS BELGIË NV op de google maps. Adres en contacten LEMMENS BELGIË NV
Location of LEMMENS BELGIË NV on the google maps. Address and contacts of LEMMENS BELGIË NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEMMENS BELGIË NV LEMMENS BELGIË NV: Lannoy A | Seignorie Esprit de Famille | Mise en Scène | FREDDY VAN WIJNSBERGE | DAS RUDI

Other related companies as LEMMENS BELGIË NV: Lannoy A | Seignorie Esprit de Famille | Mise en Scène | FREDDY VAN WIJNSBERGE | DAS RUDI

LEMMENS BELGIË NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEMMENS BELGIË NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09532806396. Het bedrijf LEMMENS BELGIË NV bevindt zich op het adres: Vaartstraat 30 3600 Genk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Structures, heavy - metal. Producten gemaakt in LEMMENS BELGIË NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEMMENS BELGIË NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEMMENS BELGIË NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEMMENS BELGIË NV, openstaande posities, locatie van LEMMENS BELGIË NV op de kaart.

LEMMENS BELGIË NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEMMENS BELGIË NV, company assigned to the tax number BE09532806396. The company LEMMENS BELGIË NV is located at the address: Vaartstraat 30 3600 Genk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Structures, heavy - metal. Products created in LEMMENS BELGIË NV were not found.
The main activity of LEMMENS BELGIË NV is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LEMMENS BELGIË NV is not available. You also can look at reviews of LEMMENS BELGIË NV, open positions, location of LEMMENS BELGIË NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEMMENS BELGIË NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEMMENS BELGIË NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEMMENS BELGIË NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEMMENS BELGIË NV, employees, financial statistics.