Ushuaya JP Bové

Contactgegevens Ushuaya JP Bové: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ushuaya JP Bové: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ushuaya JP Bové

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeedijk 134; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 64 67 (+32-050 41 64 67) 050 41 64 67 (+32-050 41 64 67)

Fax (fax): 050 41 64 67 (+32-050 41 64 67) 050 41 64 67 (+32-050 41 64 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ushuaya JP Bové: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ushuaya JP Bové"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ushuaya JP Bové"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ushuaya JP Bové, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ushuaya JP Bové. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ushuaya JP Bové, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ushuaya JP Bové. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ushuaya JP Bové
Products information Ushuaya JP Bové

BTW identificatienummer (tax): BE01209014892
Ondernemingsnummer: 8154296875
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Ushuaya JP Bové zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Oriental carpets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ushuaya JP Bové
(Get full report from official database of BE for Ushuaya JP Bové)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ushuaya JP Bové
Addition kinds of activities for Ushuaya JP Bové

24510200. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
55990101. Vliegtuig, zelfrijdend | Aircraft, self-propelled
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij Ushuaya JP Bové: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ushuaya JP Bové: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ushuaya JP Bové. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ushuaya JP Bové. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van Ushuaya JP Bové in sociale netwerken
Look for responds of Ushuaya JP Bové in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ushuaya JP Bové. Laat een reactie achter voor Ushuaya JP Bové. Ushuaya JP Bové bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ushuaya JP Bové. Leave a respond for Ushuaya JP Bové. Ushuaya JP Bové on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ushuaya JP Bové op de google maps. Adres en contacten Ushuaya JP Bové
Location of Ushuaya JP Bové on the google maps. Address and contacts of Ushuaya JP Bové

Andere gerelateerde bedrijven als come Ushuaya JP Bové Ushuaya JP Bové: Maertens Mario Sport BVBA | L V N SERVICE CENTER | Covinex SA | ERIK POTTIE | ALFONS MERTENS

Other related companies as Ushuaya JP Bové: Maertens Mario Sport BVBA | L V N SERVICE CENTER | Covinex SA | ERIK POTTIE | ALFONS MERTENS

Ushuaya JP Bové is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ushuaya JP Bové, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01209014892. Het bedrijf Ushuaya JP Bové bevindt zich op het adres: Zeedijk 134; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Oriental carpets. Producten gemaakt in Ushuaya JP Bové zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ushuaya JP Bové is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ushuaya JP Bové is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ushuaya JP Bové, openstaande posities, locatie van Ushuaya JP Bové op de kaart.

Ushuaya JP Bové is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ushuaya JP Bové, company assigned to the tax number BE01209014892. The company Ushuaya JP Bové is located at the address: Zeedijk 134; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Oriental carpets. Products created in Ushuaya JP Bové were not found.
The main activity of Ushuaya JP Bové is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ushuaya JP Bové is not available. You also can look at reviews of Ushuaya JP Bové, open positions, location of Ushuaya JP Bové on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ushuaya JP Bové, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ushuaya JP Bové, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ushuaya JP Bové, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ushuaya JP Bové, employees, financial statistics.