Bens Oosterse Tapijten

Contactgegevens Bens Oosterse Tapijten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bens Oosterse Tapijten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bens Oosterse Tapijten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voldersstraat 52; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 00 15 (+32-09 223 00 15) 09 223 00 15 (+32-09 223 00 15)

Fax (fax): 09 234 09 09 (+32-09 234 09 09) 09 234 09 09 (+32-09 234 09 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bens Oosterse Tapijten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bens Oosterse Tapijten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bens Oosterse Tapijten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bens Oosterse Tapijten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bens Oosterse Tapijten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bens Oosterse Tapijten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bens Oosterse Tapijten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bens Oosterse Tapijten
Products information Bens Oosterse Tapijten

BTW identificatienummer (tax): BE06136383056
Ondernemingsnummer: 8287231445
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Bens Oosterse Tapijten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Oriental carpets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bens Oosterse Tapijten
(Get full report from official database of BE for Bens Oosterse Tapijten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bens Oosterse Tapijten
Addition kinds of activities for Bens Oosterse Tapijten

506400. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
20610201. Blackstrap melasse, gemaakt van suikerriet | Blackstrap molasses, made from sugar cane
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
23359903. Housedresses | Housedresses
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service

Werken bij Bens Oosterse Tapijten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bens Oosterse Tapijten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bens Oosterse Tapijten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bens Oosterse Tapijten. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Bens Oosterse Tapijten in sociale netwerken
Look for responds of Bens Oosterse Tapijten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bens Oosterse Tapijten. Laat een reactie achter voor Bens Oosterse Tapijten. Bens Oosterse Tapijten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bens Oosterse Tapijten. Leave a respond for Bens Oosterse Tapijten. Bens Oosterse Tapijten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bens Oosterse Tapijten op de google maps. Adres en contacten Bens Oosterse Tapijten
Location of Bens Oosterse Tapijten on the google maps. Address and contacts of Bens Oosterse Tapijten

Andere gerelateerde bedrijven als come Bens Oosterse Tapijten Bens Oosterse Tapijten: Canal 9 | FE. SPINOIT | EXPERTISECENTRUM | Van der Wee Ph | LE DELIZIE DI CARMELO

Other related companies as Bens Oosterse Tapijten: Canal 9 | FE. SPINOIT | EXPERTISECENTRUM | Van der Wee Ph | LE DELIZIE DI CARMELO

Bens Oosterse Tapijten is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bens Oosterse Tapijten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06136383056. Het bedrijf Bens Oosterse Tapijten bevindt zich op het adres: Voldersstraat 52; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Oriental carpets. Producten gemaakt in Bens Oosterse Tapijten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bens Oosterse Tapijten is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bens Oosterse Tapijten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bens Oosterse Tapijten, openstaande posities, locatie van Bens Oosterse Tapijten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bens Oosterse Tapijten is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bens Oosterse Tapijten, company assigned to the tax number BE06136383056. The company Bens Oosterse Tapijten is located at the address: Voldersstraat 52; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Oriental carpets. Products created in Bens Oosterse Tapijten were not found.
The main activity of Bens Oosterse Tapijten is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bens Oosterse Tapijten is not available. You also can look at reviews of Bens Oosterse Tapijten, open positions, location of Bens Oosterse Tapijten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bens Oosterse Tapijten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bens Oosterse Tapijten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bens Oosterse Tapijten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bens Oosterse Tapijten, employees, financial statistics.