PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE

Contactgegevens PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHAMPS DE MARS 5; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25114471 (+32-25114471) 25114471 (+32-25114471)

Fax (fax): +32 (84) 126-41-85 +32 (84) 126-41-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE
Products information PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE

BTW identificatienummer (tax): BE04042114257
Ondernemingsnummer: 3555145263
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Cultes Non Chrétiens: Eglise Protestante.

Product categorie (product category): Organisations religieuses and philosophiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE
(Get full report from official database of BE for PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE
Addition kinds of activities for PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE

32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
39110105. Kettingen, edelmetaal | Necklaces, precious metal
51930203. Planten, potten | Plants, potted
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
62319900. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
79991603. Toeristengids | Tourist guide
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE in sociale netwerken
Look for responds of PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE. Laat een reactie achter voor PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE. PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE. Leave a respond for PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE. PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE op de google maps. Adres en contacten PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE
Location of PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE on the google maps. Address and contacts of PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE

Andere gerelateerde bedrijven als come PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE: B.B.C. MOSA JAMBES NAMUR | F.C. PETEGEM AAN SCHELDE | TRODECO | LBK AIR BVBA | MARCEL VAN HERCK

Other related companies as PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE: B.B.C. MOSA JAMBES NAMUR | F.C. PETEGEM AAN SCHELDE | TRODECO | LBK AIR BVBA | MARCEL VAN HERCK

PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04042114257. Het bedrijf PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE bevindt zich op het adres: RUE DU CHAMPS DE MARS 5; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Organisations religieuses and philosophiques. Lijst met producten zijn Cultes Non Chrétiens: Eglise Protestante..
De hoofdactiviteit van PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, openstaande posities, locatie van PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE op de kaart.

PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, company assigned to the tax number BE04042114257. The company PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE is located at the address: RUE DU CHAMPS DE MARS 5; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Organisations religieuses and philosophiques. List of products are Cultes Non Chrétiens: Eglise Protestante..
The main activity of PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE is not available. You also can look at reviews of PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, open positions, location of PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROTESTANTSE KERK KANTOOR VAN DE SYNODE, employees, financial statistics.