CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE
Private companiesAdministration of Economic Programs • CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE

Contactgegevens CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARSVELDSTRAAT 5; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25114471 (+32-25114471) 25114471 (+32-25114471)

Fax (fax): +32 (10) 544-16-71 +32 (10) 544-16-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE
Products information CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE

BTW identificatienummer (tax): BE08202911376
Ondernemingsnummer: 6350341796
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Cultes Non Chrétiens: Eglise Protestante.

Product categorie (product category): Organisations religieuses and philosophiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE
(Get full report from official database of BE for CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE
Addition kinds of activities for CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE

344310. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
911104. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
34460100. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
59410502. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies

Werken bij CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE in sociale netwerken
Look for responds of CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE. Laat een reactie achter voor CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE. CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE. Leave a respond for CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE. CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE op de google maps. Adres en contacten CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE
Location of CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE on the google maps. Address and contacts of CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE

Andere gerelateerde bedrijven als come CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE: ALFA ROMEO/VELOCE | HUIS VAN BAELEN | PASCALE FERIRE | EUROCASH | A.E.M.BVBA

Other related companies as CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE: ALFA ROMEO/VELOCE | HUIS VAN BAELEN | PASCALE FERIRE | EUROCASH | A.E.M.BVBA

CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08202911376. Het bedrijf CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE bevindt zich op het adres: MARSVELDSTRAAT 5; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations religieuses and philosophiques. Lijst met producten zijn Cultes Non Chrétiens: Eglise Protestante..
De hoofdactiviteit van CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, openstaande posities, locatie van CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE op de kaart.

CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, company assigned to the tax number BE08202911376. The company CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE is located at the address: MARSVELDSTRAAT 5; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations religieuses and philosophiques. List of products are Cultes Non Chrétiens: Eglise Protestante..
The main activity of CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE is not available. You also can look at reviews of CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, open positions, location of CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CULTE PROTESTANT BUREAU DE SYNODE, employees, financial statistics.