DIERENASIEL LEIESTREEK

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DIERENASIEL LEIESTREEK
Private companiesMotion Pictures • DIERENASIEL LEIESTREEK

Contactgegevens DIERENASIEL LEIESTREEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERENASIEL LEIESTREEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERENASIEL LEIESTREEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVELGEMSTRAAT 186C; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56755919 (+32-56755919) 56755919 (+32-56755919)

Fax (fax): +32 (57) 823-76-27 +32 (57) 823-76-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERENASIEL LEIESTREEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERENASIEL LEIESTREEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERENASIEL LEIESTREEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERENASIEL LEIESTREEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERENASIEL LEIESTREEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERENASIEL LEIESTREEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERENASIEL LEIESTREEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERENASIEL LEIESTREEK
Products information DIERENASIEL LEIESTREEK

BTW identificatienummer (tax): BE05581848144
Ondernemingsnummer: 8458892822
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Associations: Organismes de Protection des Animaux.. Services: Abris pour les Animaux.

Product categorie (product category): Organisations and associations. Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERENASIEL LEIESTREEK
(Get full report from official database of BE for DIERENASIEL LEIESTREEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERENASIEL LEIESTREEK
Addition kinds of activities for DIERENASIEL LEIESTREEK

339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
25150104. Matrassen, waterbed flotatie | Mattresses, waterbed flotation
35669902. Gears, krachtoverbrenging, behalve auto | Gears, power transmission, except auto
50519905. Nails | Nails
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
82119900. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
87320103. Bedrijfsonderzoeksdienst | Business research service

Werken bij DIERENASIEL LEIESTREEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERENASIEL LEIESTREEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERENASIEL LEIESTREEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERENASIEL LEIESTREEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van DIERENASIEL LEIESTREEK in sociale netwerken
Look for responds of DIERENASIEL LEIESTREEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERENASIEL LEIESTREEK. Laat een reactie achter voor DIERENASIEL LEIESTREEK. DIERENASIEL LEIESTREEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERENASIEL LEIESTREEK. Leave a respond for DIERENASIEL LEIESTREEK. DIERENASIEL LEIESTREEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERENASIEL LEIESTREEK op de google maps. Adres en contacten DIERENASIEL LEIESTREEK
Location of DIERENASIEL LEIESTREEK on the google maps. Address and contacts of DIERENASIEL LEIESTREEK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERENASIEL LEIESTREEK DIERENASIEL LEIESTREEK: Vermeersch P | JEAN BEELEN | Van den Bossche M | Au Colibri | P. PIERRET

Other related companies as DIERENASIEL LEIESTREEK: Vermeersch P | JEAN BEELEN | Van den Bossche M | Au Colibri | P. PIERRET

DIERENASIEL LEIESTREEK is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERENASIEL LEIESTREEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581848144. Het bedrijf DIERENASIEL LEIESTREEK bevindt zich op het adres: AVELGEMSTRAAT 186C; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Associations: Organismes de Protection des Animaux.. Services: Abris pour les Animaux..
De hoofdactiviteit van DIERENASIEL LEIESTREEK is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERENASIEL LEIESTREEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERENASIEL LEIESTREEK, openstaande posities, locatie van DIERENASIEL LEIESTREEK op de kaart.

DIERENASIEL LEIESTREEK is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIERENASIEL LEIESTREEK, company assigned to the tax number BE05581848144. The company DIERENASIEL LEIESTREEK is located at the address: AVELGEMSTRAAT 186C; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. Services pour animaux domestiques. List of products are Associations: Organismes de Protection des Animaux.. Services: Abris pour les Animaux..
The main activity of DIERENASIEL LEIESTREEK is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERENASIEL LEIESTREEK is not available. You also can look at reviews of DIERENASIEL LEIESTREEK, open positions, location of DIERENASIEL LEIESTREEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERENASIEL LEIESTREEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERENASIEL LEIESTREEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERENASIEL LEIESTREEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERENASIEL LEIESTREEK, employees, financial statistics.