VVKSM TIJL EN NELE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VVKSM TIJL EN NELE
Private companiesCoal Mining • VVKSM TIJL EN NELE

Contactgegevens VVKSM TIJL EN NELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VVKSM TIJL EN NELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VVKSM TIJL EN NELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESKE 27; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14312101 (+32-14312101) 14312101 (+32-14312101)

Fax (fax): +32 (56) 317-94-98 +32 (56) 317-94-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VVKSM TIJL EN NELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VVKSM TIJL EN NELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VVKSM TIJL EN NELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VVKSM TIJL EN NELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VVKSM TIJL EN NELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VVKSM TIJL EN NELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VVKSM TIJL EN NELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VVKSM TIJL EN NELE
Products information VVKSM TIJL EN NELE

BTW identificatienummer (tax): BE06834564208
Ondernemingsnummer: 6381652832
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VVKSM TIJL EN NELE
(Get full report from official database of BE for VVKSM TIJL EN NELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VVKSM TIJL EN NELE
Addition kinds of activities for VVKSM TIJL EN NELE

3543. Industriële patronen | Industrial patterns
149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
764101. Bekleding werk | Upholstery work
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
23290102. Badpakken en badkleding: mannen en jongens ' | Bathing suits and swimwear: men's and boys'

Werken bij VVKSM TIJL EN NELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VVKSM TIJL EN NELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VVKSM TIJL EN NELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VVKSM TIJL EN NELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van VVKSM TIJL EN NELE in sociale netwerken
Look for responds of VVKSM TIJL EN NELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VVKSM TIJL EN NELE. Laat een reactie achter voor VVKSM TIJL EN NELE. VVKSM TIJL EN NELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VVKSM TIJL EN NELE. Leave a respond for VVKSM TIJL EN NELE. VVKSM TIJL EN NELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VVKSM TIJL EN NELE op de google maps. Adres en contacten VVKSM TIJL EN NELE
Location of VVKSM TIJL EN NELE on the google maps. Address and contacts of VVKSM TIJL EN NELE

Andere gerelateerde bedrijven als come VVKSM TIJL EN NELE VVKSM TIJL EN NELE: DAVE & FILS | Dienst Logopedie | FREDDY VERMEULEN | DIRK DAMMEKENS | CRABBE F.

Other related companies as VVKSM TIJL EN NELE: DAVE & FILS | Dienst Logopedie | FREDDY VERMEULEN | DIRK DAMMEKENS | CRABBE F.

VVKSM TIJL EN NELE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VVKSM TIJL EN NELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834564208. Het bedrijf VVKSM TIJL EN NELE bevindt zich op het adres: BRUGGESKE 27; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van VVKSM TIJL EN NELE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VVKSM TIJL EN NELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VVKSM TIJL EN NELE, openstaande posities, locatie van VVKSM TIJL EN NELE op de kaart.

VVKSM TIJL EN NELE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VVKSM TIJL EN NELE, company assigned to the tax number BE06834564208. The company VVKSM TIJL EN NELE is located at the address: BRUGGESKE 27; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of VVKSM TIJL EN NELE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VVKSM TIJL EN NELE is not available. You also can look at reviews of VVKSM TIJL EN NELE, open positions, location of VVKSM TIJL EN NELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VVKSM TIJL EN NELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VVKSM TIJL EN NELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VVKSM TIJL EN NELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VVKSM TIJL EN NELE, employees, financial statistics.