VVKS 66° SINT-EDUARDUS

Contactgegevens VVKS 66° SINT-EDUARDUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VVKS 66° SINT-EDUARDUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VVKS 66° SINT-EDUARDUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEDER FREDERIKSTRAAT 3; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36583287 (+32-36583287) 36583287 (+32-36583287)

Fax (fax): +32 (11) 502-76-41 +32 (11) 502-76-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VVKS 66° SINT-EDUARDUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VVKS 66° SINT-EDUARDUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VVKS 66° SINT-EDUARDUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VVKS 66° SINT-EDUARDUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VVKS 66° SINT-EDUARDUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VVKS 66° SINT-EDUARDUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VVKS 66° SINT-EDUARDUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VVKS 66° SINT-EDUARDUS
Products information VVKS 66° SINT-EDUARDUS

BTW identificatienummer (tax): BE07002655029
Ondernemingsnummer: 1702575683
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 753,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VVKS 66° SINT-EDUARDUS
(Get full report from official database of BE for VVKS 66° SINT-EDUARDUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VVKS 66° SINT-EDUARDUS
Addition kinds of activities for VVKS 66° SINT-EDUARDUS

275499. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
16290303. Tennisbaanconstructie | Tennis court construction
20410302. Pizza mengt | Pizza mixes
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
36999902. Brandbestrijdings- of bombardementapparatuur, elektronisch | Fire control or bombing equipment, electronic

Werken bij VVKS 66° SINT-EDUARDUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VVKS 66° SINT-EDUARDUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VVKS 66° SINT-EDUARDUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VVKS 66° SINT-EDUARDUS. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Ervaren monteur (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een producent van zonneweringen gelegen te Gullegem. Men zoekt een monteur die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in zonneluifels. Taken: - montage van zonneluifels met handgereedschap - trekken van elektrische leidingen in zonneluifels en deze aansluiten op LED verlichting, spotjes,... Profiel: - u hebt een basiskennis van elektriciteit en vooral elektrische bedrading trekken - u bent handig en kan werken met handgereedschap Aanbod: - dagwerk vanaf 7 uur s morgens - interimopdracht tot aan de verlofperiode (rond 21 juli) om daarna verder te werken vanaf 15 augustus - goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Menen op het nummer 056/51.92.72

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van VVKS 66° SINT-EDUARDUS in sociale netwerken
Look for responds of VVKS 66° SINT-EDUARDUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VVKS 66° SINT-EDUARDUS. Laat een reactie achter voor VVKS 66° SINT-EDUARDUS. VVKS 66° SINT-EDUARDUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VVKS 66° SINT-EDUARDUS. Leave a respond for VVKS 66° SINT-EDUARDUS. VVKS 66° SINT-EDUARDUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VVKS 66° SINT-EDUARDUS op de google maps. Adres en contacten VVKS 66° SINT-EDUARDUS
Location of VVKS 66° SINT-EDUARDUS on the google maps. Address and contacts of VVKS 66° SINT-EDUARDUS

Andere gerelateerde bedrijven als come VVKS 66° SINT-EDUARDUS VVKS 66° SINT-EDUARDUS: FLASSOCIATION CENTRE SPORTIF ASBL ASBL | Ocreman J | CHARLEY VALLET | YVON MINEUR | HUBERT PATTYN

Other related companies as VVKS 66° SINT-EDUARDUS: FLASSOCIATION CENTRE SPORTIF ASBL ASBL | Ocreman J | CHARLEY VALLET | YVON MINEUR | HUBERT PATTYN

VVKS 66° SINT-EDUARDUS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VVKS 66° SINT-EDUARDUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07002655029. Het bedrijf VVKS 66° SINT-EDUARDUS bevindt zich op het adres: BROEDER FREDERIKSTRAAT 3; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 753,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van VVKS 66° SINT-EDUARDUS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VVKS 66° SINT-EDUARDUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VVKS 66° SINT-EDUARDUS, openstaande posities, locatie van VVKS 66° SINT-EDUARDUS op de kaart.

VVKS 66° SINT-EDUARDUS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VVKS 66° SINT-EDUARDUS, company assigned to the tax number BE07002655029. The company VVKS 66° SINT-EDUARDUS is located at the address: BROEDER FREDERIKSTRAAT 3; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 753,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of VVKS 66° SINT-EDUARDUS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VVKS 66° SINT-EDUARDUS is not available. You also can look at reviews of VVKS 66° SINT-EDUARDUS, open positions, location of VVKS 66° SINT-EDUARDUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VVKS 66° SINT-EDUARDUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VVKS 66° SINT-EDUARDUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VVKS 66° SINT-EDUARDUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VVKS 66° SINT-EDUARDUS, employees, financial statistics.