SERVICE PROF. DE JEUNESSE

Contactgegevens SERVICE PROF. DE JEUNESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE PROF. DE JEUNESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE PROF. DE JEUNESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BARETTE 261; 7100; LA LOUVI?RE, België

Telefoon (phone): 64225712 (+32-64225712) 64225712 (+32-64225712)

Fax (fax): +32 (82) 480-94-42 +32 (82) 480-94-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE PROF. DE JEUNESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE PROF. DE JEUNESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE PROF. DE JEUNESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE PROF. DE JEUNESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE PROF. DE JEUNESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE PROF. DE JEUNESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE PROF. DE JEUNESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE PROF. DE JEUNESSE
Products information SERVICE PROF. DE JEUNESSE

BTW identificatienummer (tax): BE03817993164
Ondernemingsnummer: 6793914794
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE PROF. DE JEUNESSE
(Get full report from official database of BE for SERVICE PROF. DE JEUNESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE PROF. DE JEUNESSE
Addition kinds of activities for SERVICE PROF. DE JEUNESSE

335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
753903. Elektrische diensten | Electrical services
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial
51360201. Nachtkleding, mannen en jongens | Nightwear, men's and boys'
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij SERVICE PROF. DE JEUNESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE PROF. DE JEUNESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE PROF. DE JEUNESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE PROF. DE JEUNESSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

Zoek naar antwoorden van SERVICE PROF. DE JEUNESSE in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE PROF. DE JEUNESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE PROF. DE JEUNESSE. Laat een reactie achter voor SERVICE PROF. DE JEUNESSE. SERVICE PROF. DE JEUNESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE PROF. DE JEUNESSE. Leave a respond for SERVICE PROF. DE JEUNESSE. SERVICE PROF. DE JEUNESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE PROF. DE JEUNESSE op de google maps. Adres en contacten SERVICE PROF. DE JEUNESSE
Location of SERVICE PROF. DE JEUNESSE on the google maps. Address and contacts of SERVICE PROF. DE JEUNESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE PROF. DE JEUNESSE SERVICE PROF. DE JEUNESSE: SONIA | VERCAUTEREN GEBRS | LUCIENNE MOHIMONT | THOMAS CHANTRAINE | Thienpond B

Other related companies as SERVICE PROF. DE JEUNESSE: SONIA | VERCAUTEREN GEBRS | LUCIENNE MOHIMONT | THOMAS CHANTRAINE | Thienpond B

SERVICE PROF. DE JEUNESSE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE PROF. DE JEUNESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03817993164. Het bedrijf SERVICE PROF. DE JEUNESSE bevindt zich op het adres: RUE DE LA BARETTE 261; 7100; LA LOUVI?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van SERVICE PROF. DE JEUNESSE is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE PROF. DE JEUNESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE PROF. DE JEUNESSE, openstaande posities, locatie van SERVICE PROF. DE JEUNESSE op de kaart.

SERVICE PROF. DE JEUNESSE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE PROF. DE JEUNESSE, company assigned to the tax number BE03817993164. The company SERVICE PROF. DE JEUNESSE is located at the address: RUE DE LA BARETTE 261; 7100; LA LOUVI?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of SERVICE PROF. DE JEUNESSE is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE PROF. DE JEUNESSE is not available. You also can look at reviews of SERVICE PROF. DE JEUNESSE, open positions, location of SERVICE PROF. DE JEUNESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE PROF. DE JEUNESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE PROF. DE JEUNESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE PROF. DE JEUNESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE PROF. DE JEUNESSE, employees, financial statistics.