MAISON DES JEUNES

Contactgegevens MAISON DES JEUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DES JEUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DES JEUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LAMBERT DEWONCK 27; 4452; JUPRELLE, België

Telefoon (phone): 42783139 (+32-42783139) 42783139 (+32-42783139)

Fax (fax): +32 (19) 965-25-55 +32 (19) 965-25-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DES JEUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DES JEUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DES JEUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DES JEUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DES JEUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DES JEUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DES JEUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DES JEUNES
Products information MAISON DES JEUNES

BTW identificatienummer (tax): BE09919250488
Ondernemingsnummer: 6661529541
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DES JEUNES
(Get full report from official database of BE for MAISON DES JEUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DES JEUNES
Addition kinds of activities for MAISON DES JEUNES

20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
28340403. Hoestmedicijnen | Cough medicines
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij MAISON DES JEUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DES JEUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DES JEUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DES JEUNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Jobstudent Frituurhulp (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOBMATCH nv

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Tongeren, zijn wij op zoek naar een jobstudent.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van MAISON DES JEUNES in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DES JEUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DES JEUNES. Laat een reactie achter voor MAISON DES JEUNES. MAISON DES JEUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DES JEUNES. Leave a respond for MAISON DES JEUNES. MAISON DES JEUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DES JEUNES op de google maps. Adres en contacten MAISON DES JEUNES
Location of MAISON DES JEUNES on the google maps. Address and contacts of MAISON DES JEUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DES JEUNES MAISON DES JEUNES: FLSPORTMAGAZINE SA | JACQUELINE | JEAN POULET | MARCEL SCHMIDT | POLICE F?D?RALE

Other related companies as MAISON DES JEUNES: FLSPORTMAGAZINE SA | JACQUELINE | JEAN POULET | MARCEL SCHMIDT | POLICE F?D?RALE

MAISON DES JEUNES is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DES JEUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09919250488. Het bedrijf MAISON DES JEUNES bevindt zich op het adres: RUE LAMBERT DEWONCK 27; 4452; JUPRELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van MAISON DES JEUNES is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DES JEUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DES JEUNES, openstaande posities, locatie van MAISON DES JEUNES op de kaart.

MAISON DES JEUNES is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DES JEUNES, company assigned to the tax number BE09919250488. The company MAISON DES JEUNES is located at the address: RUE LAMBERT DEWONCK 27; 4452; JUPRELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of MAISON DES JEUNES is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DES JEUNES is not available. You also can look at reviews of MAISON DES JEUNES, open positions, location of MAISON DES JEUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DES JEUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DES JEUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DES JEUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DES JEUNES, employees, financial statistics.