JEUGDHUIS MOVE

Contactgegevens JEUGDHUIS MOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS MOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS MOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEGEMSE BAAN 76; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52219123 (+32-52219123) 52219123 (+32-52219123)

Fax (fax): +32 (58) 977-21-43 +32 (58) 977-21-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS MOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS MOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS MOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS MOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS MOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS MOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS MOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS MOVE
Products information JEUGDHUIS MOVE

BTW identificatienummer (tax): BE07831024169
Ondernemingsnummer: 6055358886
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS MOVE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS MOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS MOVE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS MOVE

6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
273200. Boeken afdrukken | Book printing
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
26740102. Verzending van zakken of zakken, inclusief multiwall en heavy duty | Shipping bags or sacks, including multiwall and heavy duty
39991301. Reclame gordijnen | Advertising curtains
50850800. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives

Werken bij JEUGDHUIS MOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS MOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS MOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS MOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker elektronica (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Vilvoorde is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor onderhoud en herstellingen aan personenwagens.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS MOVE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS MOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS MOVE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS MOVE. JEUGDHUIS MOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS MOVE. Leave a respond for JEUGDHUIS MOVE. JEUGDHUIS MOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS MOVE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS MOVE
Location of JEUGDHUIS MOVE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS MOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS MOVE JEUGDHUIS MOVE: PEDICURE BELAMY | Willems-Rymen | Ceresa C | GAMESYSTEM BENELUX | SAVIC NV

Other related companies as JEUGDHUIS MOVE: PEDICURE BELAMY | Willems-Rymen | Ceresa C | GAMESYSTEM BENELUX | SAVIC NV

JEUGDHUIS MOVE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS MOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07831024169. Het bedrijf JEUGDHUIS MOVE bevindt zich op het adres: OUDEGEMSE BAAN 76; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS MOVE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS MOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS MOVE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS MOVE op de kaart.

JEUGDHUIS MOVE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS MOVE, company assigned to the tax number BE07831024169. The company JEUGDHUIS MOVE is located at the address: OUDEGEMSE BAAN 76; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of JEUGDHUIS MOVE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS MOVE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS MOVE, open positions, location of JEUGDHUIS MOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS MOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS MOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS MOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS MOVE, employees, financial statistics.