FORUM PLURALIST.JEUGDWERK

Contactgegevens FORUM PLURALIST.JEUGDWERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORUM PLURALIST.JEUGDWERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORUM PLURALIST.JEUGDWERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PALAIS 90; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22457838 (+32-22457838) 22457838 (+32-22457838)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORUM PLURALIST.JEUGDWERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORUM PLURALIST.JEUGDWERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORUM PLURALIST.JEUGDWERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORUM PLURALIST.JEUGDWERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORUM PLURALIST.JEUGDWERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORUM PLURALIST.JEUGDWERK
Products information FORUM PLURALIST.JEUGDWERK

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORUM PLURALIST.JEUGDWERK
(Get full report from official database of BE for FORUM PLURALIST.JEUGDWERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORUM PLURALIST.JEUGDWERK
Addition kinds of activities for FORUM PLURALIST.JEUGDWERK

206300. Bietensuiker | Beet sugar
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
35310414. Planken, bitumineuze | Planers, bituminous
36480105. Fontein verlichting fixtures | Fountain lighting fixtures
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial

Werken bij FORUM PLURALIST.JEUGDWERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORUM PLURALIST.JEUGDWERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORUM PLURALIST.JEUGDWERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORUM PLURALIST.JEUGDWERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van FORUM PLURALIST.JEUGDWERK in sociale netwerken
Look for responds of FORUM PLURALIST.JEUGDWERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORUM PLURALIST.JEUGDWERK. Laat een reactie achter voor FORUM PLURALIST.JEUGDWERK. FORUM PLURALIST.JEUGDWERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORUM PLURALIST.JEUGDWERK. Leave a respond for FORUM PLURALIST.JEUGDWERK. FORUM PLURALIST.JEUGDWERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORUM PLURALIST.JEUGDWERK op de google maps. Adres en contacten FORUM PLURALIST.JEUGDWERK
Location of FORUM PLURALIST.JEUGDWERK on the google maps. Address and contacts of FORUM PLURALIST.JEUGDWERK

Andere gerelateerde bedrijven als come FORUM PLURALIST.JEUGDWERK FORUM PLURALIST.JEUGDWERK: BP | Van Den Langenbergh BVBA | DANIEL VANHOOF | COCCINELLE | LIMBURGS INTERIM BEDRIJF

Other related companies as FORUM PLURALIST.JEUGDWERK: BP | Van Den Langenbergh BVBA | DANIEL VANHOOF | COCCINELLE | LIMBURGS INTERIM BEDRIJF

FORUM PLURALIST.JEUGDWERK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf FORUM PLURALIST.JEUGDWERK bevindt zich op het adres: RUE DES PALAIS 90; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van FORUM PLURALIST.JEUGDWERK is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORUM PLURALIST.JEUGDWERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, openstaande posities, locatie van FORUM PLURALIST.JEUGDWERK op de kaart.

FORUM PLURALIST.JEUGDWERK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, company assigned to the tax number BE04020141601. The company FORUM PLURALIST.JEUGDWERK is located at the address: RUE DES PALAIS 90; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of FORUM PLURALIST.JEUGDWERK is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FORUM PLURALIST.JEUGDWERK is not available. You also can look at reviews of FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, open positions, location of FORUM PLURALIST.JEUGDWERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORUM PLURALIST.JEUGDWERK, employees, financial statistics.