TEDESCO

Contactgegevens TEDESCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEDESCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEDESCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVANTSTRAAT 5; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11423267 (+32-11423267) 11423267 (+32-11423267)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEDESCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEDESCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEDESCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEDESCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEDESCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEDESCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEDESCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEDESCO
Products information TEDESCO

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Equipement de Signalisation de B?timents,Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Panneaux de Signalisation de Chantiers,Panneaux de signalisation Routière.. Produits: Publicités Lumineuses.. Services: Concepteurs d'Expositions.

Product categorie (product category): Organisation de salons,expositions and bourses. Travaux d?installation divers. Lampes and appareils électriques Fab. Agences de publicité. Articles métalliques ouvrés divers Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEDESCO
(Get full report from official database of BE for TEDESCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEDESCO
Addition kinds of activities for TEDESCO

07429900. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
20320204. Chow Mein: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chow mein: packaged in cans, jars, etc.
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
36459906. Tuin-, patio-, gang- en tuinverlichting: elektrisch | Garden, patio, walkway and yard lighting fixtures: electric
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
80510000. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities

Werken bij TEDESCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEDESCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEDESCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEDESCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van TEDESCO in sociale netwerken
Look for responds of TEDESCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEDESCO. Laat een reactie achter voor TEDESCO. TEDESCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEDESCO. Leave a respond for TEDESCO. TEDESCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEDESCO op de google maps. Adres en contacten TEDESCO
Location of TEDESCO on the google maps. Address and contacts of TEDESCO

Andere gerelateerde bedrijven als come TEDESCO TEDESCO: COIFFURE JOHNNY | GHISLAINE SOERS | GERMAIN VANDERMEEREN | C.L.G.-JAC | Bert F

Other related companies as TEDESCO: COIFFURE JOHNNY | GHISLAINE SOERS | GERMAIN VANDERMEEREN | C.L.G.-JAC | Bert F

TEDESCO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEDESCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf TEDESCO bevindt zich op het adres: TERVANTSTRAAT 5; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Organisation de salons,expositions and bourses. Travaux d?installation divers. Lampes and appareils électriques Fab. Agences de publicité. Articles métalliques ouvrés divers Fab. Lijst met producten zijn Activités: Equipement de Signalisation de B?timents,Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Panneaux de Signalisation de Chantiers,Panneaux de signalisation Routière.. Produits: Publicités Lumineuses.. Services: Concepteurs d'Expositions..
De hoofdactiviteit van TEDESCO is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEDESCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEDESCO, openstaande posities, locatie van TEDESCO op de kaart.

TEDESCO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEDESCO, company assigned to the tax number BE07271545410. The company TEDESCO is located at the address: TERVANTSTRAAT 5; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Organisation de salons,expositions and bourses. Travaux d?installation divers. Lampes and appareils électriques Fab. Agences de publicité. Articles métalliques ouvrés divers Fab. List of products are Activités: Equipement de Signalisation de B?timents,Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Panneaux de Signalisation de Chantiers,Panneaux de signalisation Routière.. Produits: Publicités Lumineuses.. Services: Concepteurs d'Expositions..
The main activity of TEDESCO is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TEDESCO is not available. You also can look at reviews of TEDESCO, open positions, location of TEDESCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEDESCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEDESCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEDESCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEDESCO, employees, financial statistics.