DEVOS DATA SYSTEMS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DEVOS DATA SYSTEMS
Private companiesMetal Mining • DEVOS DATA SYSTEMS

Contactgegevens DEVOS DATA SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVOS DATA SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVOS DATA SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINGERSTRAAT 12; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16632230 (+32-16632230) 16632230 (+32-16632230)

Fax (fax): +32 (82) 355-46-72 +32 (82) 355-46-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVOS DATA SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVOS DATA SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVOS DATA SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVOS DATA SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVOS DATA SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVOS DATA SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVOS DATA SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVOS DATA SYSTEMS
Products information DEVOS DATA SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE08159240722
Ondernemingsnummer: 2713043212
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Ecrans d?Ordinateurs,Ordinateurs portables,Ordinateurs.. Produits: Eléments Informatiques,Ordinateurs & Périphériques,Imprimantes.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Ordinateurs Fab. Ordinateurs and équipement informatique. Machines and matériel de bureau Réalisation de programmes and logiciels. Jeux and jouets. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVOS DATA SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for DEVOS DATA SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVOS DATA SYSTEMS
Addition kinds of activities for DEVOS DATA SYSTEMS

508706. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
38430119. Ultrasone tandheelkundige apparatuur | Ultrasonic dental equipment
50120000. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij DEVOS DATA SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVOS DATA SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVOS DATA SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVOS DATA SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van DEVOS DATA SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of DEVOS DATA SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVOS DATA SYSTEMS. Laat een reactie achter voor DEVOS DATA SYSTEMS. DEVOS DATA SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVOS DATA SYSTEMS. Leave a respond for DEVOS DATA SYSTEMS. DEVOS DATA SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVOS DATA SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten DEVOS DATA SYSTEMS
Location of DEVOS DATA SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of DEVOS DATA SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVOS DATA SYSTEMS DEVOS DATA SYSTEMS: De Fre Els | 7 Marie | EDITION & TECHNOLOGY | AU PALAIS DES FUMEURS | VAN ACKER

Other related companies as DEVOS DATA SYSTEMS: De Fre Els | 7 Marie | EDITION & TECHNOLOGY | AU PALAIS DES FUMEURS | VAN ACKER

DEVOS DATA SYSTEMS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVOS DATA SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08159240722. Het bedrijf DEVOS DATA SYSTEMS bevindt zich op het adres: WINGERSTRAAT 12; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs Fab. Ordinateurs and équipement informatique. Machines and matériel de bureau Réalisation de programmes and logiciels. Jeux and jouets. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Lijst met producten zijn Produits: Ecrans d?Ordinateurs,Ordinateurs portables,Ordinateurs.. Produits: Eléments Informatiques,Ordinateurs & Périphériques,Imprimantes.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van DEVOS DATA SYSTEMS is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVOS DATA SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVOS DATA SYSTEMS, openstaande posities, locatie van DEVOS DATA SYSTEMS op de kaart.

DEVOS DATA SYSTEMS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVOS DATA SYSTEMS, company assigned to the tax number BE08159240722. The company DEVOS DATA SYSTEMS is located at the address: WINGERSTRAAT 12; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs Fab. Ordinateurs and équipement informatique. Machines and matériel de bureau Réalisation de programmes and logiciels. Jeux and jouets. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. List of products are Produits: Ecrans d?Ordinateurs,Ordinateurs portables,Ordinateurs.. Produits: Eléments Informatiques,Ordinateurs & Périphériques,Imprimantes.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Logiciels,Ordinateurs,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of DEVOS DATA SYSTEMS is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVOS DATA SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of DEVOS DATA SYSTEMS, open positions, location of DEVOS DATA SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVOS DATA SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVOS DATA SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVOS DATA SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVOS DATA SYSTEMS, employees, financial statistics.