LAKKERIJ VANDERMAESEN NV

Contactgegevens LAKKERIJ VANDERMAESEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAKKERIJ VANDERMAESEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAKKERIJ VANDERMAESEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulsterweg 21a 3980 Tessenderlo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-66-82-17 32-13-66-82-17

Fax (fax): 32-13-66-82-46 32-13-66-82-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAKKERIJ VANDERMAESEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAKKERIJ VANDERMAESEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAKKERIJ VANDERMAESEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAKKERIJ VANDERMAESEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAKKERIJ VANDERMAESEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAKKERIJ VANDERMAESEN NV
Products information LAKKERIJ VANDERMAESEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08650054931
Ondernemingsnummer: 5668090820
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in LAKKERIJ VANDERMAESEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - surface treatment and coating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAKKERIJ VANDERMAESEN NV
(Get full report from official database of BE for LAKKERIJ VANDERMAESEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAKKERIJ VANDERMAESEN NV
Addition kinds of activities for LAKKERIJ VANDERMAESEN NV

9711. nationale veiligheid | National security
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
51999919. Planten voedsel | Plant food
53310000. Variety winkels | Variety stores
72410000. Kapper winkels | Barber shops

Werken bij LAKKERIJ VANDERMAESEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAKKERIJ VANDERMAESEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAKKERIJ VANDERMAESEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAKKERIJ VANDERMAESEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

Zoek naar antwoorden van LAKKERIJ VANDERMAESEN NV in sociale netwerken
Look for responds of LAKKERIJ VANDERMAESEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAKKERIJ VANDERMAESEN NV. Laat een reactie achter voor LAKKERIJ VANDERMAESEN NV. LAKKERIJ VANDERMAESEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAKKERIJ VANDERMAESEN NV. Leave a respond for LAKKERIJ VANDERMAESEN NV. LAKKERIJ VANDERMAESEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAKKERIJ VANDERMAESEN NV op de google maps. Adres en contacten LAKKERIJ VANDERMAESEN NV
Location of LAKKERIJ VANDERMAESEN NV on the google maps. Address and contacts of LAKKERIJ VANDERMAESEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LAKKERIJ VANDERMAESEN NV LAKKERIJ VANDERMAESEN NV: Herremans Metal BVBA | FREDDY DESCAMPS | Goossens Philippe | HUIS NOYELLE SPORT | Sarah Pacini

Other related companies as LAKKERIJ VANDERMAESEN NV: Herremans Metal BVBA | FREDDY DESCAMPS | Goossens Philippe | HUIS NOYELLE SPORT | Sarah Pacini

LAKKERIJ VANDERMAESEN NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08650054931. Het bedrijf LAKKERIJ VANDERMAESEN NV bevindt zich op het adres: Hulsterweg 21a 3980 Tessenderlo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Steels and metals - surface treatment and coating. Producten gemaakt in LAKKERIJ VANDERMAESEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAKKERIJ VANDERMAESEN NV is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAKKERIJ VANDERMAESEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, openstaande posities, locatie van LAKKERIJ VANDERMAESEN NV op de kaart.

LAKKERIJ VANDERMAESEN NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, company assigned to the tax number BE08650054931. The company LAKKERIJ VANDERMAESEN NV is located at the address: Hulsterweg 21a 3980 Tessenderlo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Steels and metals - surface treatment and coating. Products created in LAKKERIJ VANDERMAESEN NV were not found.
The main activity of LAKKERIJ VANDERMAESEN NV is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAKKERIJ VANDERMAESEN NV is not available. You also can look at reviews of LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, open positions, location of LAKKERIJ VANDERMAESEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAKKERIJ VANDERMAESEN NV, employees, financial statistics.