LEGRAND

Contactgegevens LEGRAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEGRAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEGRAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VERTE 10; 7041; QUEVY, België

Telefoon (phone): 65567607 (+32-65567607) 65567607 (+32-65567607)

Fax (fax): +32 (57) 618-84-27 +32 (57) 618-84-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEGRAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEGRAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEGRAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEGRAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEGRAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEGRAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEGRAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEGRAND
Products information LEGRAND

BTW identificatienummer (tax): BE07322082519
Ondernemingsnummer: 8722564697
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEGRAND
(Get full report from official database of BE for LEGRAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEGRAND
Addition kinds of activities for LEGRAND

478902. Passagiers trein diensten | Passenger train services
17210202. Interieur commercieel schilderij aannemer | Interior commercial painting contractor
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
59990905. Incontinente zorgproducten | Incontinent care products

Werken bij LEGRAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEGRAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEGRAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEGRAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckervaring (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een magazijnier met heftruckervaring.

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van LEGRAND in sociale netwerken
Look for responds of LEGRAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEGRAND. Laat een reactie achter voor LEGRAND. LEGRAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEGRAND. Leave a respond for LEGRAND. LEGRAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEGRAND op de google maps. Adres en contacten LEGRAND
Location of LEGRAND on the google maps. Address and contacts of LEGRAND

Andere gerelateerde bedrijven als come LEGRAND LEGRAND: ELECTRY CITY | IVAN DIERYCK | Maintenance & Automation SA | CCB Italcemenpi Groupes S.A. | IDcreation

Other related companies as LEGRAND: ELECTRY CITY | IVAN DIERYCK | Maintenance & Automation SA | CCB Italcemenpi Groupes S.A. | IDcreation

LEGRAND is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEGRAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07322082519. Het bedrijf LEGRAND bevindt zich op het adres: RUE VERTE 10; 7041; QUEVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van LEGRAND is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEGRAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEGRAND, openstaande posities, locatie van LEGRAND op de kaart.

LEGRAND is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEGRAND, company assigned to the tax number BE07322082519. The company LEGRAND is located at the address: RUE VERTE 10; 7041; QUEVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels..
The main activity of LEGRAND is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEGRAND is not available. You also can look at reviews of LEGRAND, open positions, location of LEGRAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEGRAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEGRAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEGRAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEGRAND, employees, financial statistics.