INTERMATICS

Contactgegevens INTERMATICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERMATICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERMATICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAYENBERG 17; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11536759 (+32-11536759) 11536759 (+32-11536759)

Fax (fax): +32 (51) 607-42-88 +32 (51) 607-42-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERMATICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERMATICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERMATICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERMATICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERMATICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERMATICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERMATICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERMATICS
Products information INTERMATICS

BTW identificatienummer (tax): BE07847503662
Ondernemingsnummer: 9126037597
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Périphériques,Ordinateurs.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERMATICS
(Get full report from official database of BE for INTERMATICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERMATICS
Addition kinds of activities for INTERMATICS

738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
42120202. Petroleumvervoer, lokaal | Petroleum haulage, local
50840701. Beheersende instrumenten en accessoires | Controlling instruments and accessories
59999903. Autograph leveringen | Autograph supplies
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates

Werken bij INTERMATICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERMATICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERMATICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERMATICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Legal Professional (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van INTERMATICS in sociale netwerken
Look for responds of INTERMATICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERMATICS. Laat een reactie achter voor INTERMATICS. INTERMATICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERMATICS. Leave a respond for INTERMATICS. INTERMATICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERMATICS op de google maps. Adres en contacten INTERMATICS
Location of INTERMATICS on the google maps. Address and contacts of INTERMATICS

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERMATICS INTERMATICS: Buermans W | KELKENEERS SERGE | Secrets | Clignet J | KAPSALON HEIDI

Other related companies as INTERMATICS: Buermans W | KELKENEERS SERGE | Secrets | Clignet J | KAPSALON HEIDI

INTERMATICS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERMATICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07847503662. Het bedrijf INTERMATICS bevindt zich op het adres: KAYENBERG 17; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Périphériques,Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van INTERMATICS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERMATICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERMATICS, openstaande posities, locatie van INTERMATICS op de kaart.

INTERMATICS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERMATICS, company assigned to the tax number BE07847503662. The company INTERMATICS is located at the address: KAYENBERG 17; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Périphériques,Ordinateurs..
The main activity of INTERMATICS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERMATICS is not available. You also can look at reviews of INTERMATICS, open positions, location of INTERMATICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERMATICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERMATICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERMATICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERMATICS, employees, financial statistics.