I.B. GRAF NAMUR

Particuliere bedrijvencommunicatie • I.B. GRAF NAMUR
Private companiesCommunications • I.B. GRAF NAMUR

Contactgegevens I.B. GRAF NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.B. GRAF NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.B. GRAF NAMUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VILLAGE 5B; 5081; LA BRUYERE, België

Telefoon (phone): 81560116 (+32-81560116) 81560116 (+32-81560116)

Fax (fax): +32 (13) 410-24-48 +32 (13) 410-24-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.B. GRAF NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.B. GRAF NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.B. GRAF NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.B. GRAF NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.B. GRAF NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.B. GRAF NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.B. GRAF NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.B. GRAF NAMUR
Products information I.B. GRAF NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE05708465576
Ondernemingsnummer: 6551940917
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Logiciels,Ordinateurs,Périphériques.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.B. GRAF NAMUR
(Get full report from official database of BE for I.B. GRAF NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.B. GRAF NAMUR
Addition kinds of activities for I.B. GRAF NAMUR

075103. Schapendiensten | Sheep services
329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
50650304. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
59410202. vuurwapens | Firearms
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges

Werken bij I.B. GRAF NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.B. GRAF NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.B. GRAF NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.B. GRAF NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van I.B. GRAF NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of I.B. GRAF NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.B. GRAF NAMUR. Laat een reactie achter voor I.B. GRAF NAMUR. I.B. GRAF NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.B. GRAF NAMUR. Leave a respond for I.B. GRAF NAMUR. I.B. GRAF NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.B. GRAF NAMUR op de google maps. Adres en contacten I.B. GRAF NAMUR
Location of I.B. GRAF NAMUR on the google maps. Address and contacts of I.B. GRAF NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come I.B. GRAF NAMUR I.B. GRAF NAMUR: RV Assurances | ALIERSKI | De Castry | ALBERT GUSTIN | BOULANGERIE GENIN

Other related companies as I.B. GRAF NAMUR: RV Assurances | ALIERSKI | De Castry | ALBERT GUSTIN | BOULANGERIE GENIN

I.B. GRAF NAMUR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.B. GRAF NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05708465576. Het bedrijf I.B. GRAF NAMUR bevindt zich op het adres: RUE DU VILLAGE 5B; 5081; LA BRUYERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels,Ordinateurs,Périphériques..
De hoofdactiviteit van I.B. GRAF NAMUR is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.B. GRAF NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.B. GRAF NAMUR, openstaande posities, locatie van I.B. GRAF NAMUR op de kaart.

I.B. GRAF NAMUR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.B. GRAF NAMUR, company assigned to the tax number BE05708465576. The company I.B. GRAF NAMUR is located at the address: RUE DU VILLAGE 5B; 5081; LA BRUYERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels,Ordinateurs,Périphériques..
The main activity of I.B. GRAF NAMUR is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.B. GRAF NAMUR is not available. You also can look at reviews of I.B. GRAF NAMUR, open positions, location of I.B. GRAF NAMUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.B. GRAF NAMUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.B. GRAF NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.B. GRAF NAMUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.B. GRAF NAMUR, employees, financial statistics.