DELMARE COMPUTER SYSTEMS

Contactgegevens DELMARE COMPUTER SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELMARE COMPUTER SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELMARE COMPUTER SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERSTRAAT 33; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55427234 (+32-55427234) 55427234 (+32-55427234)

Fax (fax): +32 (64) 420-81-76 +32 (64) 420-81-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELMARE COMPUTER SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELMARE COMPUTER SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELMARE COMPUTER SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELMARE COMPUTER SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELMARE COMPUTER SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELMARE COMPUTER SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELMARE COMPUTER SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELMARE COMPUTER SYSTEMS
Products information DELMARE COMPUTER SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE04325561523
Ondernemingsnummer: 2370819091
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Imprimantes,CD-ROM Vierges,Accessoires Informatiques,Ordinateurs,Micro-Ordinateurs,Ordinateurs Portables,Mini-Ordinateurs,Ecrans Extra Plats. Services: Accès pour Moins Valides,Service de Réparations,Ventes aux Professionnels,Service de Livraison.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELMARE COMPUTER SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for DELMARE COMPUTER SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELMARE COMPUTER SYSTEMS
Addition kinds of activities for DELMARE COMPUTER SYSTEMS

359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
36250200. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
38430202. Verbindingen, tandheelkunde | Compounds, dental
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)
63990102. Federale deposito verzekeringsmaatschappij (fdic) | Federal deposit insurance corporation (fdic)
73790103. Tape recertification service | Tape recertification service

Werken bij DELMARE COMPUTER SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELMARE COMPUTER SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELMARE COMPUTER SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELMARE COMPUTER SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van DELMARE COMPUTER SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of DELMARE COMPUTER SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELMARE COMPUTER SYSTEMS. Laat een reactie achter voor DELMARE COMPUTER SYSTEMS. DELMARE COMPUTER SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELMARE COMPUTER SYSTEMS. Leave a respond for DELMARE COMPUTER SYSTEMS. DELMARE COMPUTER SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELMARE COMPUTER SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten DELMARE COMPUTER SYSTEMS
Location of DELMARE COMPUTER SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of DELMARE COMPUTER SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come DELMARE COMPUTER SYSTEMS DELMARE COMPUTER SYSTEMS: TINY | MATHIEU RENE ET FRANCIS | GRAFICAM PRINTING | WACQUEZ E. | ALMEC

Other related companies as DELMARE COMPUTER SYSTEMS: TINY | MATHIEU RENE ET FRANCIS | GRAFICAM PRINTING | WACQUEZ E. | ALMEC

DELMARE COMPUTER SYSTEMS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELMARE COMPUTER SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04325561523. Het bedrijf DELMARE COMPUTER SYSTEMS bevindt zich op het adres: NEERSTRAAT 33; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Imprimantes,CD-ROM Vierges,Accessoires Informatiques,Ordinateurs,Micro-Ordinateurs,Ordinateurs Portables,Mini-Ordinateurs,Ecrans Extra Plats. Services: Accès pour Moins Valides,Service de Réparations,Ventes aux Professionnels,Service de Livraison..
De hoofdactiviteit van DELMARE COMPUTER SYSTEMS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELMARE COMPUTER SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELMARE COMPUTER SYSTEMS, openstaande posities, locatie van DELMARE COMPUTER SYSTEMS op de kaart.

DELMARE COMPUTER SYSTEMS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELMARE COMPUTER SYSTEMS, company assigned to the tax number BE04325561523. The company DELMARE COMPUTER SYSTEMS is located at the address: NEERSTRAAT 33; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Imprimantes,CD-ROM Vierges,Accessoires Informatiques,Ordinateurs,Micro-Ordinateurs,Ordinateurs Portables,Mini-Ordinateurs,Ecrans Extra Plats. Services: Accès pour Moins Valides,Service de Réparations,Ventes aux Professionnels,Service de Livraison..
The main activity of DELMARE COMPUTER SYSTEMS is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DELMARE COMPUTER SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of DELMARE COMPUTER SYSTEMS, open positions, location of DELMARE COMPUTER SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELMARE COMPUTER SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELMARE COMPUTER SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELMARE COMPUTER SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELMARE COMPUTER SYSTEMS, employees, financial statistics.