C.D.L. CONSULTANTS

Contactgegevens C.D.L. CONSULTANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.D.L. CONSULTANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.D.L. CONSULTANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERLAARBAAN 80; 2820; BONHEIDEN, België

Telefoon (phone): 15557073 (+32-15557073) 15557073 (+32-15557073)

Fax (fax): +32 (83) 782-54-64 +32 (83) 782-54-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.D.L. CONSULTANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.D.L. CONSULTANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.D.L. CONSULTANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.D.L. CONSULTANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.D.L. CONSULTANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.D.L. CONSULTANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.D.L. CONSULTANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.D.L. CONSULTANTS
Products information C.D.L. CONSULTANTS

BTW identificatienummer (tax): BE06020477294
Ondernemingsnummer: 7690124511
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Périphériques,Ordinateurs.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.D.L. CONSULTANTS
(Get full report from official database of BE for C.D.L. CONSULTANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.D.L. CONSULTANTS
Addition kinds of activities for C.D.L. CONSULTANTS

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
20999916. Sorghum, inclusief custom raffinage | Sorghum, including custom refining
26310503. Strokarton | Strawboard
50850600. Industriële gereedschappen | Industrial tools
96619901. Ruimtevlucht operaties, overheid | Space flight operations, government

Werken bij C.D.L. CONSULTANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.D.L. CONSULTANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.D.L. CONSULTANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.D.L. CONSULTANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van C.D.L. CONSULTANTS in sociale netwerken
Look for responds of C.D.L. CONSULTANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.D.L. CONSULTANTS. Laat een reactie achter voor C.D.L. CONSULTANTS. C.D.L. CONSULTANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.D.L. CONSULTANTS. Leave a respond for C.D.L. CONSULTANTS. C.D.L. CONSULTANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.D.L. CONSULTANTS op de google maps. Adres en contacten C.D.L. CONSULTANTS
Location of C.D.L. CONSULTANTS on the google maps. Address and contacts of C.D.L. CONSULTANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come C.D.L. CONSULTANTS C.D.L. CONSULTANTS: Dansworkshop S M I | Baillien Fran?oise | PEUGEOT-TECHNIC AUTO | WILLY DE BRAUWER | FA. SOETEMANS-WOUTERS

Other related companies as C.D.L. CONSULTANTS: Dansworkshop S M I | Baillien Fran?oise | PEUGEOT-TECHNIC AUTO | WILLY DE BRAUWER | FA. SOETEMANS-WOUTERS

C.D.L. CONSULTANTS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.D.L. CONSULTANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06020477294. Het bedrijf C.D.L. CONSULTANTS bevindt zich op het adres: BERLAARBAAN 80; 2820; BONHEIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Périphériques,Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van C.D.L. CONSULTANTS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.D.L. CONSULTANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.D.L. CONSULTANTS, openstaande posities, locatie van C.D.L. CONSULTANTS op de kaart.

C.D.L. CONSULTANTS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.D.L. CONSULTANTS, company assigned to the tax number BE06020477294. The company C.D.L. CONSULTANTS is located at the address: BERLAARBAAN 80; 2820; BONHEIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Périphériques,Ordinateurs..
The main activity of C.D.L. CONSULTANTS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.D.L. CONSULTANTS is not available. You also can look at reviews of C.D.L. CONSULTANTS, open positions, location of C.D.L. CONSULTANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.D.L. CONSULTANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.D.L. CONSULTANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.D.L. CONSULTANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.D.L. CONSULTANTS, employees, financial statistics.