BUEDS SOFTWARE SERVICES

Contactgegevens BUEDS SOFTWARE SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUEDS SOFTWARE SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUEDS SOFTWARE SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDWEG 8; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15752013 (+32-15752013) 15752013 (+32-15752013)

Fax (fax): +32 (53) 342-37-68 +32 (53) 342-37-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUEDS SOFTWARE SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUEDS SOFTWARE SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUEDS SOFTWARE SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUEDS SOFTWARE SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUEDS SOFTWARE SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUEDS SOFTWARE SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUEDS SOFTWARE SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUEDS SOFTWARE SERVICES
Products information BUEDS SOFTWARE SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE01347717285
Ondernemingsnummer: 5499176025
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUEDS SOFTWARE SERVICES
(Get full report from official database of BE for BUEDS SOFTWARE SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUEDS SOFTWARE SERVICES
Addition kinds of activities for BUEDS SOFTWARE SERVICES

254202. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
17819901. Geothermische boring | Geothermal drilling
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
37130104. Truck tops | Truck tops
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment
79970203. Zwemclub, lidmaatschap | Swimming club, membership

Werken bij BUEDS SOFTWARE SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUEDS SOFTWARE SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUEDS SOFTWARE SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUEDS SOFTWARE SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Poetshulp Bever (BEVER)

    Regio: BEVER

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van BUEDS SOFTWARE SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of BUEDS SOFTWARE SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUEDS SOFTWARE SERVICES. Laat een reactie achter voor BUEDS SOFTWARE SERVICES. BUEDS SOFTWARE SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUEDS SOFTWARE SERVICES. Leave a respond for BUEDS SOFTWARE SERVICES. BUEDS SOFTWARE SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUEDS SOFTWARE SERVICES op de google maps. Adres en contacten BUEDS SOFTWARE SERVICES
Location of BUEDS SOFTWARE SERVICES on the google maps. Address and contacts of BUEDS SOFTWARE SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come BUEDS SOFTWARE SERVICES BUEDS SOFTWARE SERVICES: BUREAU BATHIM & CO | Locoge M | Boccart L | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Universal Auto NV

Other related companies as BUEDS SOFTWARE SERVICES: BUREAU BATHIM & CO | Locoge M | Boccart L | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Universal Auto NV

BUEDS SOFTWARE SERVICES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUEDS SOFTWARE SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01347717285. Het bedrijf BUEDS SOFTWARE SERVICES bevindt zich op het adres: VELDWEG 8; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van BUEDS SOFTWARE SERVICES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUEDS SOFTWARE SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUEDS SOFTWARE SERVICES, openstaande posities, locatie van BUEDS SOFTWARE SERVICES op de kaart.

BUEDS SOFTWARE SERVICES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUEDS SOFTWARE SERVICES, company assigned to the tax number BE01347717285. The company BUEDS SOFTWARE SERVICES is located at the address: VELDWEG 8; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels..
The main activity of BUEDS SOFTWARE SERVICES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUEDS SOFTWARE SERVICES is not available. You also can look at reviews of BUEDS SOFTWARE SERVICES, open positions, location of BUEDS SOFTWARE SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUEDS SOFTWARE SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUEDS SOFTWARE SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUEDS SOFTWARE SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUEDS SOFTWARE SERVICES, employees, financial statistics.