BAETEN CORPORATION BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BAETEN CORPORATION BVBA
Private companiesInsurance Carriers • BAETEN CORPORATION BVBA

Contactgegevens BAETEN CORPORATION BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAETEN CORPORATION BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAETEN CORPORATION BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAALBERGSTRAAT 3A; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 53788576 (+32-53788576) 53788576 (+32-53788576)

Fax (fax): +32 (87) 462-16-13 +32 (87) 462-16-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAETEN CORPORATION BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAETEN CORPORATION BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAETEN CORPORATION BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAETEN CORPORATION BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAETEN CORPORATION BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAETEN CORPORATION BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAETEN CORPORATION BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAETEN CORPORATION BVBA
Products information BAETEN CORPORATION BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07517364501
Ondernemingsnummer: 4610107421
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAETEN CORPORATION BVBA
(Get full report from official database of BE for BAETEN CORPORATION BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAETEN CORPORATION BVBA
Addition kinds of activities for BAETEN CORPORATION BVBA

13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
14229907. Kuilen, mijnbouw, gebroken en gebroken steengroeven | Whiting mining, crushed and broken-quarrying
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
20410103. Maïsmeel | Corn flour
24480301. Skids, wood | Skids, wood
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
35489902. Soldeerapparatuur, behalve hand soldeerbouten | Soldering equipment, except hand soldering irons

Werken bij BAETEN CORPORATION BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAETEN CORPORATION BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAETEN CORPORATION BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAETEN CORPORATION BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van BAETEN CORPORATION BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BAETEN CORPORATION BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAETEN CORPORATION BVBA. Laat een reactie achter voor BAETEN CORPORATION BVBA. BAETEN CORPORATION BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAETEN CORPORATION BVBA. Leave a respond for BAETEN CORPORATION BVBA. BAETEN CORPORATION BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAETEN CORPORATION BVBA op de google maps. Adres en contacten BAETEN CORPORATION BVBA
Location of BAETEN CORPORATION BVBA on the google maps. Address and contacts of BAETEN CORPORATION BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAETEN CORPORATION BVBA BAETEN CORPORATION BVBA: FA. PELLEMANS | MARCEL DAENEN LANIER | WESTEN BART | CR?CHE LE BOCAGE | HECTOR MARTENS

Other related companies as BAETEN CORPORATION BVBA: FA. PELLEMANS | MARCEL DAENEN LANIER | WESTEN BART | CR?CHE LE BOCAGE | HECTOR MARTENS

BAETEN CORPORATION BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAETEN CORPORATION BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517364501. Het bedrijf BAETEN CORPORATION BVBA bevindt zich op het adres: KAALBERGSTRAAT 3A; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van BAETEN CORPORATION BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAETEN CORPORATION BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAETEN CORPORATION BVBA, openstaande posities, locatie van BAETEN CORPORATION BVBA op de kaart.

BAETEN CORPORATION BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAETEN CORPORATION BVBA, company assigned to the tax number BE07517364501. The company BAETEN CORPORATION BVBA is located at the address: KAALBERGSTRAAT 3A; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels..
The main activity of BAETEN CORPORATION BVBA is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAETEN CORPORATION BVBA is not available. You also can look at reviews of BAETEN CORPORATION BVBA, open positions, location of BAETEN CORPORATION BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAETEN CORPORATION BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAETEN CORPORATION BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAETEN CORPORATION BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAETEN CORPORATION BVBA, employees, financial statistics.