AZERTY COMPUTER SUPPLIES

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • AZERTY COMPUTER SUPPLIES
Private companiesCoal Mining • AZERTY COMPUTER SUPPLIES

Contactgegevens AZERTY COMPUTER SUPPLIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AZERTY COMPUTER SUPPLIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AZERTY COMPUTER SUPPLIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOMMELGEMSTEENWEG 18BA; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33542323 (+32-33542323) 33542323 (+32-33542323)

Fax (fax): +32 (81) 943-17-16 +32 (81) 943-17-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AZERTY COMPUTER SUPPLIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AZERTY COMPUTER SUPPLIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AZERTY COMPUTER SUPPLIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AZERTY COMPUTER SUPPLIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AZERTY COMPUTER SUPPLIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AZERTY COMPUTER SUPPLIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AZERTY COMPUTER SUPPLIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AZERTY COMPUTER SUPPLIES
Products information AZERTY COMPUTER SUPPLIES

BTW identificatienummer (tax): BE02322753906
Ondernemingsnummer: 1180999755
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Ordinateurs,Périphériques.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AZERTY COMPUTER SUPPLIES
(Get full report from official database of BE for AZERTY COMPUTER SUPPLIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AZERTY COMPUTER SUPPLIES
Addition kinds of activities for AZERTY COMPUTER SUPPLIES

514908. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
38279914. Optische vergelijkers | Optical comparators
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
79290104. Dansband | Dance band
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij AZERTY COMPUTER SUPPLIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AZERTY COMPUTER SUPPLIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AZERTY COMPUTER SUPPLIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AZERTY COMPUTER SUPPLIES. Looking for open vacancies in other companies

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • MONTEUR SECTIONAAL POORTEN - REGIO RONSE - KLUISBERGEN - MAARKEDAL (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Oudenaarde gespecialiseerd in sectionaal poorten zijn we dringend op zoek naar een monteur!

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van AZERTY COMPUTER SUPPLIES in sociale netwerken
Look for responds of AZERTY COMPUTER SUPPLIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AZERTY COMPUTER SUPPLIES. Laat een reactie achter voor AZERTY COMPUTER SUPPLIES. AZERTY COMPUTER SUPPLIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AZERTY COMPUTER SUPPLIES. Leave a respond for AZERTY COMPUTER SUPPLIES. AZERTY COMPUTER SUPPLIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AZERTY COMPUTER SUPPLIES op de google maps. Adres en contacten AZERTY COMPUTER SUPPLIES
Location of AZERTY COMPUTER SUPPLIES on the google maps. Address and contacts of AZERTY COMPUTER SUPPLIES

Andere gerelateerde bedrijven als come AZERTY COMPUTER SUPPLIES AZERTY COMPUTER SUPPLIES: Bouwkomfort BVBA | GI-PRESS NIEUWKUIS | Beckers E | S.K. BARCO | Lootens

Other related companies as AZERTY COMPUTER SUPPLIES: Bouwkomfort BVBA | GI-PRESS NIEUWKUIS | Beckers E | S.K. BARCO | Lootens

AZERTY COMPUTER SUPPLIES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AZERTY COMPUTER SUPPLIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02322753906. Het bedrijf AZERTY COMPUTER SUPPLIES bevindt zich op het adres: WOMMELGEMSTEENWEG 18BA; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques..
De hoofdactiviteit van AZERTY COMPUTER SUPPLIES is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AZERTY COMPUTER SUPPLIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AZERTY COMPUTER SUPPLIES, openstaande posities, locatie van AZERTY COMPUTER SUPPLIES op de kaart.

AZERTY COMPUTER SUPPLIES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AZERTY COMPUTER SUPPLIES, company assigned to the tax number BE02322753906. The company AZERTY COMPUTER SUPPLIES is located at the address: WOMMELGEMSTEENWEG 18BA; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques..
The main activity of AZERTY COMPUTER SUPPLIES is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AZERTY COMPUTER SUPPLIES is not available. You also can look at reviews of AZERTY COMPUTER SUPPLIES, open positions, location of AZERTY COMPUTER SUPPLIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AZERTY COMPUTER SUPPLIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AZERTY COMPUTER SUPPLIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AZERTY COMPUTER SUPPLIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AZERTY COMPUTER SUPPLIES, employees, financial statistics.