ACORDATA

Contactgegevens ACORDATA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACORDATA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACORDATA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE BESMES 107; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 65354909 (+32-65354909) 65354909 (+32-65354909)

Fax (fax): +32 (86) 173-32-78 +32 (86) 173-32-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACORDATA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACORDATA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACORDATA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACORDATA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACORDATA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACORDATA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACORDATA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACORDATA
Products information ACORDATA

BTW identificatienummer (tax): BE09958526611
Ondernemingsnummer: 6479980468
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACORDATA
(Get full report from official database of BE for ACORDATA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACORDATA
Addition kinds of activities for ACORDATA

16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
34419901. Bouwcomponenten, bouwstaal | Building components, structural steel
38230309. Turbine flow meters, industriële proces type | Turbine flow meters, industrial process type
38410421. Chirurgische nietmachines | Surgical stapling devices
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
97110400. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government

Werken bij ACORDATA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACORDATA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACORDATA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACORDATA. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

Zoek naar antwoorden van ACORDATA in sociale netwerken
Look for responds of ACORDATA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACORDATA. Laat een reactie achter voor ACORDATA. ACORDATA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACORDATA. Leave a respond for ACORDATA. ACORDATA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACORDATA op de google maps. Adres en contacten ACORDATA
Location of ACORDATA on the google maps. Address and contacts of ACORDATA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACORDATA ACORDATA: JACQUELINE MULLENS | MICHEL BERTRAND | Steenhaut | R. SCHEVENEELS | INTERNATIONAL PAINT

Other related companies as ACORDATA: JACQUELINE MULLENS | MICHEL BERTRAND | Steenhaut | R. SCHEVENEELS | INTERNATIONAL PAINT

ACORDATA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACORDATA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09958526611. Het bedrijf ACORDATA bevindt zich op het adres: AVENUE BESMES 107; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 357,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van ACORDATA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACORDATA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACORDATA, openstaande posities, locatie van ACORDATA op de kaart.

ACORDATA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACORDATA, company assigned to the tax number BE09958526611. The company ACORDATA is located at the address: AVENUE BESMES 107; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 357,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels..
The main activity of ACORDATA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACORDATA is not available. You also can look at reviews of ACORDATA, open positions, location of ACORDATA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACORDATA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACORDATA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACORDATA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACORDATA, employees, financial statistics.