A.B.C. COMPUTER

Contactgegevens A.B.C. COMPUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.C. COMPUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.C. COMPUTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LODINSART 374; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71422364 (+32-71422364) 71422364 (+32-71422364)

Fax (fax): +32 (4) 842-95-44 +32 (4) 842-95-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.C. COMPUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.C. COMPUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.C. COMPUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.C. COMPUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.C. COMPUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.C. COMPUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.C. COMPUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.C. COMPUTER
Products information A.B.C. COMPUTER

BTW identificatienummer (tax): BE04555175781
Ondernemingsnummer: 6155609130
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Ordinateurs,Périphériques.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.C. COMPUTER
(Get full report from official database of BE for A.B.C. COMPUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.C. COMPUTER
Addition kinds of activities for A.B.C. COMPUTER

16290110. Marine constructie | Marine construction
20649910. Snoepjes | Jellybeans
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
32920106. Tape, asbest | Tape, asbestos
37110408. Sneeuwploegen (motorvoertuigen), montage van | Snow plows (motor vehicles), assembly of
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
61639902. Makelaars, boerderij of zakelijke lening | Brokers, farm or business loan

Werken bij A.B.C. COMPUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.C. COMPUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.C. COMPUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.C. COMPUTER. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van A.B.C. COMPUTER in sociale netwerken
Look for responds of A.B.C. COMPUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.C. COMPUTER. Laat een reactie achter voor A.B.C. COMPUTER. A.B.C. COMPUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.C. COMPUTER. Leave a respond for A.B.C. COMPUTER. A.B.C. COMPUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.C. COMPUTER op de google maps. Adres en contacten A.B.C. COMPUTER
Location of A.B.C. COMPUTER on the google maps. Address and contacts of A.B.C. COMPUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.C. COMPUTER A.B.C. COMPUTER: Martin Eric SPRL | Mortier BVBA | TEAROOM VENUS | Scapa | HERMAN UMANS

Other related companies as A.B.C. COMPUTER: Martin Eric SPRL | Mortier BVBA | TEAROOM VENUS | Scapa | HERMAN UMANS

A.B.C. COMPUTER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.C. COMPUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04555175781. Het bedrijf A.B.C. COMPUTER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LODINSART 374; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques..
De hoofdactiviteit van A.B.C. COMPUTER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.C. COMPUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.C. COMPUTER, openstaande posities, locatie van A.B.C. COMPUTER op de kaart.

A.B.C. COMPUTER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.C. COMPUTER, company assigned to the tax number BE04555175781. The company A.B.C. COMPUTER is located at the address: CHAUSS?E DE LODINSART 374; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques..
The main activity of A.B.C. COMPUTER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.C. COMPUTER is not available. You also can look at reviews of A.B.C. COMPUTER, open positions, location of A.B.C. COMPUTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.C. COMPUTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.C. COMPUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.C. COMPUTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.C. COMPUTER, employees, financial statistics.